Acasă Actualitate Fiica președintelui executiv al PSD, Niculae Bădălău va fi șefă la Aeroportul...

Fiica președintelui executiv al PSD, Niculae Bădălău va fi șefă la Aeroportul Otopeni. Surse: DNA începe anchetarea angajărilor noilor nicușori

DISTRIBUIȚI

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, are doi copii: Radu-Gabriel și Sabina-Ioana. Amândoi, dependenți de tăticul care i-a aranjat dar în mod diferit: pe băiat l-a băgat la DNA într-un proces de corupție în care deocamdată este doar martor iar pe fată a băgat-o la Aeroportul Otopeni unde va ocupa funcția de Director  la departamentului Conformare Calitate Siguranta si Mediu după cum scriu jurnaliștii de la ZiuaNews. Desigur că numirea va fi una pe criterii de „competență” cum a fost și cea a iubitului fetei în Consiliul de Administrație al Tarom și cea a lui Nicușor Ceaușescu de pe vremuri. Surse bine informate ne-au spus însă că în urma deciziilor succesive ale CCR privind abuzul în serviciu, infracțiune golită de conținut, nivelul următor pe care procurorii DNA îl vor aborda este anchetarea numirilor pe criterii politice în instituții prin combinarea a două infracțiuni: folosirea influenței de către liderii politici, prevăzută în Legea 78/2000 pentru mămicile și tăticii politicieni și spălare de bani pentru odraslele care obțin salarii în urma săvârșirii infracțiunii de către părinți. Vi se pare prea severă abordarea? Să vedem ce o să spună primii judecători la care vor ajunge dosărelele.
În fotografie, Razvan Cuc, ministrul impus de baronul de Giurgiu- Nicolae Badalau in fruntea Ministerului Transporturilor și șeful său.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.