Acasă Actualitate Fiii generalilor Urdăreanu și Oprescu o nouă țeapă de 2,5 milioane de...

Fiii generalilor Urdăreanu și Oprescu o nouă țeapă de 2,5 milioane de EURO dată pulimii

DISTRIBUIȚI

Inventatorul termenului de pulime pentru bucureșteni, Sorin Oprescu s-a remarcat de-a lungul anilor cu aroganța sa perfectă, dobândită din naștere, ca fiu al unui ofițer crud de Securitate. Deși după ce a făcut o baie de mulțime într-o campanie electorală, Oprescu a fost auzit spunând „dați-mi spirt să mă dezinfectez c-am dat mâna cu pulimea!”, pentru majoritatea alegătorilor, acest lucru nu a contat. Le-a plăcut și l-au votat. Oprescu, pupilul lui Ion Iliescu, a fost lansat în politică pe moartea lui Coposu, agonia sa exploatată mediatic cu un cinism fără margini de beizadeaua de general de Securitate, dintre cei sosiți cu tancurile lui Anna Pauker în București, direct pe Bulevardul Primăverii. Tatăl lui Sorin Oprescu a fost unul dintre torţionarii deţinuţilor politici din Regimul Gheorghiu-Dej, în cadrul Brigăzii Mobile conduse de colonelul NKVD, Alexandru Nikolschi, care vâna luptătorii anticomunişti, pe „bandiții” gen Ion Gavrilă Ogoranu. În 1951, Oprescu senior ajunge locotenent-colonel al Serviciului Special de Informaţii din cadrul Direcţiei Generale a Securităţii, conduse de Alexandru Drăghici.
Și cu cine era să facă afaceri primarul Capitalei dacă nu cu un alt nemernic arestat și el pentru mare corupție la solicitarea DNA în luna octombrie anul acesta, Tiberiu Urdăreanu, patronul firmei UTI, un mediocru APV-ist (armată pe viață). Tiberiu Urdăreanu este fiul generalului Tiberiu S. Urdăreanu, fost șef al Comandamentului Trupelor de Tancuri și Auto în vremea regimului comunist și personaj controversat al evenimentelor din 1989 când tancurile sale au trecut peste baricada de la Universitate, ucigând revoluționarii din stradă.

CITEȘTE ȘI Tiberiu Urdăreanu mai tare ca Sebastian Ghiță la contracte cu statul pe IT?

Acum a ieșit la iveală că impotentul UTI nu a fost în stare să termine în termenul impus, adică martie și mai 2015, lucrările de restaurare și consolidare ale Arcului de Triumf și ale Observatorului Astronomic. Termenul a fost prelungit de Oprescu până la 31 decembrie dar nici vorbă să fie gata așa Că banii de la UE nu vor mai veni. Lucrările vor fi plătite acum din bugetul Primăriei pentru ca  Romconstruct si UTI Grup să termine restaurarea și consolidarea. Este evident modul în care fostul APV-ist Urdăreanu care a reușit să absolve două facultăți la 44 și 45 de ani, a reușit în ultimii ani să căștige licitații în toate domeniile posibile: sănătate, construcții, trafic auto, servicii secrete, avioane etc.

CITEȘTE ȘI Incredibil cum ne ia de proști UTI în scandalul acoperișului Arenei Naționale

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.