Acasă Actualitate Firea a autorizat construirea de 9 etaje într-o zonă cu maxim 4...

Firea a autorizat construirea de 9 etaje într-o zonă cu maxim 4 permise. Lucrările au fost sistate

DISTRIBUIȚI

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat că lucrările la „construcţia ilegală” din strada Vasile Lascăr nr. 73-75 au fost oprite de Poliţia Locală, după ce a fost sesizată de edil, aplicându-se hotărârea Tribunalului de suspendare a autorizaţiei.

„Am primit mesajul locatarilor care au semnalat reluarea unui abuz legat de disciplina în construcţii şi am acţionat în consecinţă. Am dispus vineri oprirea lucrărilor la construcţia ilegală din Vasile Lascăr 73-75. Primarul Firea a emis în 2019 autorizaţia pentru construirea unui imobil de 9 etaje într-o zona protejată în care sunt permise 4 etaje. Tribunalul a suspendat autorizaţia în septembrie 2020, la cererea Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul. O a doua cerere de suspendare a fost respinsă (pentru că opera deja o suspendare), iar beneficiarul şi constructorul au forţat şi au reînceput lucrările. Am trimis Poliţia Locală şi au oprit lucrările, aplicând hotărârea Tribunalului de suspendare a autorizaţiei, care este în vigoare”, a scris, duminică, Nicuşor Dan pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. Are mare dreptate „Tilica”.hotiile imobiliare de la Voluntari sunt in complicitate mare cu Basescu,Pandele,Becali,Hrebenciuc,Babiuc,Cioflina,Cocos-Petrache-Bittner,si arabul FathiTaher cu grupul de la Mariott.De 30de ani nimeni nu si-a pus problema ca s-au facut inclusiv crime si asasinate pentru a se fura proprietatile din zonele adiacente Bucurestiului.ANRP-ul era piata de vanzare a proprietatilor furate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.