Acasă Actualitate Firea declară senină că joacă la pariuri fondurile publice ale Primăriei București

Firea declară senină că joacă la pariuri fondurile publice ale Primăriei București

DISTRIBUIȚI

Peste 6.000 de bucureșteni și-au depus CV-urile în prima zi a Târgului de Joburi organizat de PMB, care oferă un număr de 2.000 de locuri de muncă la Companiile Municipale nou înființate. Posturile disponibile se adresează atât absolvenților de studii medii, cât și celor de studii superioare, cum ar fi: economiști, mecanici, specialiști achiziții publice, ingineri, muncitori calificați și necalificați, casieri, specialiști marketing, electricieni, juriști etc.

Gabriela Firea, Primar General a făcut o declarație stupefiantă: ‘Înființarea Holdingului Municipal reprezintă viziunea mea despre administrație. Este, dacă vreți, un pariu pe care l-am făcut cu Consiliul General, cu bucureștenii, dar și cu mine însămi. Cred cu tărie că aceasta e soluția pentru a putea fi și eficienți și riguroși în același timp. Dincolo de criticile venite din partea adversarilor noștri, total lipsite de substanță, oamenii văd în aceste societăți atât soluția pentru a beneficia de servicii publice sau comunitare de calitate mai bună și la costuri mai mici, cât și oportunități pentru carierele proprii. Numărul mare de CV-uri pe care le-am primit în prima zi ne arată cât se poate de clar că suntem pe drumul cel bun’.

Desigur că dacă Firea pierde pariurile se duce la închisoare dar pe noi nu ne mai încălzește cu nimic asta după ce banii de la buget se vor fi risipit aiurea.

Prezent la eveniment, Viceprimarul Aurelian Bădulescu, a declarat la rândul său: ‘Oamenii sunt interesați de oferta companiilor municipale, au încredere în proiectele Capitalei, dovada fiind că în prima oră de la deschidere s-au depus sute de CV-uri. Aceste companii se vor implica în toate problemele pe care le putem vedea la acest moment în București: traficul, semaforizarea, parcările și alte segmente de interes. Posturile din aceste companii se adresează tuturor celor care doresc să-și găsească un loc de muncă, fie că au studii superioare, fie că sunt muncitori necalificați. Referitor la salarizare, totul se va desfășura gradual, în funcție de rezultatele pe care compania le obține’

Companiile Municipale care participă la târgul organizat de PMB, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, în colaborare cu Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București sunt:

Compania Municipală Trustul de Clădiri Metropolitane S.A

Compania Municipală Consolidări S.A

Compania Municipală Imobiliara S.A

Compania Municipală Parking S.A

Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje S.A

Compania Municipală Energetică S.A

Compania Municipală Managementul Traficului S.A

Compania Municipală Medicală S.A

Compania Municipală Iluminat Public S.A

Compania Municipală Sport pentru Toți S.A

Compania Municipală Eco Igienizare S.A

Compania Municipală Managementul Transportului S.A

Compania Municipală Publicitate și Afișaj S.A

Compania Municipală Paza și Securitate S.A

Compania Municipală Turistică S.A

Compania Municipală Parcuri și Grădini S.A

Compania Municipală Agrement S.A

Compania Municipală Dezvoltare Durabilă S.A

Compania Municipală Întreținerea Arborilor și Spațiului Verde S.A

Compania Municipală Protecție Civilă și Voluntariat S.A

Compania Municipală Tehnologia Informației S.A

Dintre companiile participante la Târgul de Joburi, până la ora 16.00, cele mai multe CV-uri s-au depus la Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje (600), la Compania Municipală Sport pentru Toți (470), la Compania de Dezvoltare Durabilă (367), Compania Municipală de Iluminat Public (360) sau Compania Municipală Agrement (317).

Evenimentul, care continuă și mâine, 18 noiembrie, are loc în incinta Spațiului Expozițional al Institutului Național de Statistică, situat pe Bulevardul Libertății, nr.16, în intervalul orar 10:00—18:00.

Intrarea la Târgul de Joburi organizat de Primăria Capitalei este liberă, iar pentru bună orientare a candidaților, reprezentanții Centrului pentru Tineret și ai AMOFMB vor fi la dispoziția acestora pe tot parcursul evenimentului.

 

Pentru a veni în ajutorul cetățenilor, în cadrul Târgului de Joburi, Centrul pentru Tineret al Municipiului București (CTMB) pune la dispoziție următoarele:

— Medierea contactului dintre participanți și angajatori, în parteneriat cu Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFMB)

— Suport logistic pentru participanți, prin fotocopierea CV-urilor direct la standul CTMB (în cazul în care aceștia doresc să-și depună CV-urile la mai multe companii și nu au un număr suficient de exemplare) sau, după caz, furnizarea de CV-uri tipizate, puse la dispoziție de către AMOFMB.

Totul pe banii bucureștenilor și concurând mediul privat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.