Acasă Actualitate Firea: Dragnea a lansat că eu aș fi împotriva amnistiei. Eu nu...

Firea: Dragnea a lansat că eu aș fi împotriva amnistiei. Eu nu mă opun! Vrea să îmi creeze o imagine proastă în fața colegilor din țară

DISTRIBUIȚI

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a explicat că Liviu Dragnea a început să lanseze în presă tot felul de teorii și atacuri la adresa ei și a familiei sale. Firea susține că Dragnea le aruncă sub forma unor informații date pe surse în presă.

”Eu am fost jurnalist 20 de ani și încă mai am prieteni în această zonă, oameni care mi-au spus că domnul Dragnea este cel care lansează astfel de teorii și atacuri la familie. Sunt oameni din anturajul domnului Dragnea care mi-au spus că Liviu Dragnea este cel care răspândește informații despre mine și despre familia mea (…) Au încercat să zică sunt omul lui Iohannis, dar au renunțat rapid pentru că și-au dat seama că nu ține (…) Au venit cu ideea asta că eu și familia mea am avea ceva cu Legea offshore și am avea interes la Marea Neagră. Da, probabil că am avea interesul să mergem să facem o baie, că nu am apucat anul acesta. Pe urmă a lansat, în direct această idee că eu aș fi împotriva amnistiei și a curățeniei din sistem. Vrea să îmi creeze o imagine proastă în fața colegilor din țară, dar eu vă spun că nu mă opun unui astfel de act, dar să fie un act juridic normativ perfect, un act juridic aprobat și să nu-i ducă pe cei care au semnat într-o zonă periculoasă din punct de vedere penal și mai ales să nu arunce țara în haos.”, a declarat Gabriela Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.