Acasă Actualitate Firea îi condamnă printr-un comunicat pe cei care l-au citat pe purtătorul...

Firea îi condamnă printr-un comunicat pe cei care l-au citat pe purtătorul de cuvânt al lui Dăncilă

DISTRIBUIȚI

Executivul a aprobat, miercuri, o ordonanță de urgență privind transmiterea imobilului de la stat la primărie pentru realizarea Spitalului Metropolitan din Capitală. Anunțul a fost făcut de Nelu Barbu, purtătorul de cuvânt al Guvernului: „Acel teren necesar construirii Spitalului Metropolitan are o suprafaţă de peste 47.000 de metri pătraţi, este situat în şoseaua Pipera din sectorul 2 şi trece din domeniul public al statului şi administrarea Societăţii Române de Televiziune în domeniul public al Municipiului Bucureşti, iar termenul de realizare a investiţiei este de maximum 20 de ani”, a spus Nelu Barbu, într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

Astăzi Firea a transmis un comunicat în care acuză presa care a preluat declarația lui Nelu Barbu
„La nici 24 de ore de când am aflat, cu mare bucurie, că Guvernul României ne-a dat o parte din terenul necesar construirii Spitalului Metropolitan, mă văd nevoită să fac o serie de precizări destinate celor care au preluat, cu rea-voință, o informație ‘tehnica’, și anume termenul de 20 de ani pentru care a fost transferat acest teren la Primăria Capitalei. Este vorba, de fapt, despre Ministerul Finanțelor Publice, care gestionează întreg patrimoniul statului, și care, din motive birocratice, trebuia să emită un termen al acestui transfer și a trecut termenul de 20 de ani ca o măsură asiguratorie. Acest termen nu reprezintă, sub nici o formă, faptul că durata de construire a spitalului Metropolitan va fi de 20 de ani. Aceste ironii și interpretări tendențioase, ‘după ureche’, descurajează cetățenii și denigrează activitatea Primăriei Generale, care face toate demersurile legale astfel încât acest proiect să fie finalizat cât mai rapid.”
De ce o fi dat Firea comunicat și nu i-a dat un telefon lui Nelu Barbu să-i explice dacă el nu a înțeles săracul? Ea când era jurnalistă pesemne că așa făcea: pesediștii declarau ceva greșit dar ea scria în ziar că au declarat corect. Și invers. Săraca, e disperată să n-o mai ironizeze lumea dar dacă doar de asta e bună după aproape doi ani de mandat? Mai țineți minte ce bine se circula în iarna lui 2016? Nimic n-a făcut incompetenta asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.