DISTRIBUIŢI

Disperată să-i dea satisfacție Speranței Clișeru care știe aproape tot despre binomul Firea-Pandele, Găbița și-a pierdut controlul și vrea capul lui Carmen Dan cu orice preț. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că are probe pentru tot ceea ce afirmă în spațiul public, dar arată că spre deosebire de fosta ei prietenă cu care combătea balena albastră prin școli, Carmen Dan, ea are cei 7 ani de acasă și nu scoate pe masă SMS-uri sau mesaje pe WhatsApp.

”Mai departe, CEX va decide dacă eu voi fi dată afară din partid sau dacă se schimbă ceva în PSD, pentru că nu se poate ca un partid să fie condus ca un SRL, să fie condus în mod discreționar, să fie condus de un om care se consultă mai mult cu oameni din afara partidului și cu foarte puțini din partid.

Când eu mă băteam cu fostul președinte Traian Băsescu, care avea totul în mână, avea servicii, parchete, totul în mână, domnul Dragnea negocia, tăia porci cu statul paralel (…) Cei care spun cel mai mult în spațiul public că se bat cu statul paralel, cum ar fi domnul Dragnea, folosesc aceleași metode, cum ar fi doamna Carmen Dan, care a venit în CEX cu un dosărel cu mesaje interceptate, niște SMS-uri. Nu poți să vi în fața partidului să fluturi niște mesaje interceptate ca să explici evenimentele din 10 august. Domnul Dragnea nu condamnat sub nicio formă comportamentul doamnei Carmen Dan (…) Eu nu sunt ca doamna Carmen Dan să-mi scot SMS-urile în public, pentru că am cei șapte ani de acasă.

Am și probe, am și argumente pentru tot ceea ce afirm”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.