DISTRIBUIŢI
amantul

Lia Olguța Vasilescu se bagă în scandalul dintre Gabriela Firea şi Liviu Dragnea de partea celui care a stipendiat-o: i-a pus amantul-atlet șef la Comisia SRI, finul-inginer la cea de Cultură și pe tatăl habarnist al copilului la ASF cu 13800 EURO pe lună.

Ministrul Muncii susţine că Liviu Dragnea va părăsi conducerea partidului doar în urma unui congres.

„Liviu Dragnea poate să părăsească funcția de președinte al partidului doar în urma unui congres. Deocamdată, noi avem în statut următoarea prevedere: președintele este votat de toți membrii partidului. De toți! Toți se prezintă la urne și voteză președintele.

Când a candidat Liviu Dragnea, a avut trei contracandidați. Și data viitoare poate să candideze Liviu Dragnea și să iasă sau să nu iasă. Dar, lucrurile acestea se fac într-un cadru organizat și este bine să rămânem într-un cadru organizat al partidului pentru că suntem partidul de guvernare a României și nu ne face bine niciun scandal, nu ne face bine că ne spalăm rufele în public, nu ne face bine că se fac acuzații de multe ori nefondate”, a spus Lia Olguța Vasilescu, miercuri seara, la Antena 3.

Lia Olguţa Vasilescu afirmă că, în calitate de fost primar, înţelege unele nemulţumiri ale Gabrielei Firea, însă refuză să crede că blocajele sunt generate de la vârful partidului.

„Şi eu am fost primar şi am fost foarte ajutată de Liviu Dragnea. Dacă nu era Liviu Dragnea, nu se făcea stadionul din Craiova. O înţeleg pe doamna Firea. Am intrat şi eu la un ministru care era un fel de tehnocrat pus de PSD, ministrul Bugetului, care a spus că nu finanţăm stadionul că nu e o prioritate a oraşului. Înţeleg că este posibil să fie astfel de blocaje, dar în niciun caz nu cred că sunt puse de cineva din conducerea partidului. Refuz să cred acest lucru”, a mai declarat ministrul Muncii.

4 ARII

  1. DE AIA AR COSTA O JUMATATE DE MILIARD DE EURO SPITALUL DE LA CRAIOVA ? ACOLO E SIFONUL MARE ?

    PANA UNA ALTA MERGE CA FOCUL AFACEREA CU STUDIILE DE FEZABILITATE. FARA NUMAR…

  2. A semnat pentru banii aceeia,insa garantat nu i-a luat el pe toti…aia sefa ,ii da lui pentru,, prestari servicii personale,, ,chipurile,insa cea mai mare parte ii ia ,tot ea !

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.