Home Actualitate Firea lovită de abulie: ieri seară se mândrea că l-a decorat pe...

Firea lovită de abulie: ieri seară se mândrea că l-a decorat pe medicul care l-a turnat pe fostul suveran, azi schimbă numele Pieței Victoriei în Piața Regele Mihai

DISTRIBUIŢI

După ce timp de patru zile toată presa a prezentat dosarul de turnător al tovarășului Constantin Bălăceanu care până și pe Regele Mihai l-a turnat cu nesimțire doar ca să mai viziteze o țară din Occident pe vremea comuniștilor, Gabriela Firea a postat aseară pe contul său de Facebook din nou un mesaj prin care își declara admirația față de fostul turnător și anunța că se mândrește cu el ca bucureșteancă și româncă (n.r. Firea are buletin de Ilfov și până la 19 ani a trăit în provincie), că Bălăceanu Stolnici i-a marcat, practic, existența, că e un vârf în domeniul său de activitate și s-a declarat „convinsă că în orice colț al lumii s-ar fi aflat, s-ar fi bucurat de respect și de recunoaștere deosebită”. Sigur că în colțul lumii din Coreea de Nord, China sau Rusia, așa ar fi fost, acolo fiind iubiți turnătorii.
Dar senină, astăzi, Firea, după ce ieri l-a pupat în fund pe fostul turnător al Regelui Mihai, anunță că „spiritul Regelui Mihai va fi în continuare far călăuzitor și reper moral pentru generațiile ce vor urma… Dat fiind faptul că viața Regelui s-a suprapus, aproape integral, pe veacul scurs de la Marea Unire, și că toată viața a militat fără ostenire pentru unitatea românilor, voi propune Consiliului General al Municipiului București ca Piața Victoriei să-i poarte numele.” Ideea lui Firea pare o răzbunare prostească pe Piața Victoriei deoarece în apropiere de clădirea Guvernului mai există Piața Regelui, la intersecția Bulevardului Kiseleff cu strada Arhitect Ioan Mincu, inaugurată chiar de fostul suveran în 2012 și unde se și află un bust al său în uniformă de mareșal.
De altfel însuși Bălăceanu-Stolnici comentează la această oră în direct la România Tv moartea regelui Mihai și se declară împotriva schimbării numelui Pieței Victoriei în Piața Regelui Mihai, argumentând că numele de Piața Victoriei reprezintă „o victorie” chiar dacă regelui Mihai îi datorăm foarte mult chiar retrocedarea Ardealului de Nord. Desigur că faptul că-i datorăm mult regelui, nu l-a împiedicat să-l toarne la Securitate iar moderatoarea emisiunii, Cristina Șincai, nu a avut curajul să-l întrebe pe tov. Bălăceanu de ce l-a turnat pe Mihai.
Uite-așa se face circ la televiziunea infractorului fugar Ghiță cu nesimțitul de Bălăceanu și cu țoapa fandosită și nerușinată de Firea și care, cum spunea lingivstul Dan Alex probabil că are creierul neted, fără asperități, ca un pepene mic.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.