Acasă Actualitate Firea pleacă cinci zile în Japonia, Codrin Ștefănescu rămâne în București

Firea pleacă cinci zile în Japonia, Codrin Ștefănescu rămâne în București

DISTRIBUIȚI

În plin scandal în PSD, Gabriela Firea pleacă din țară, lăsând consilierii generali în ghearele lui Codrin Ștefănescu.

Gabriela Firea, însoţită de o delegaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, va efectua, în perioada 22- 27 octombrie, o vizită oficială în capitala Japoniei, Tokyo. În această perioadă, Firea va avea întrevederi cu înalţi oficiali japonezi, împreună cu care va aborda teme precum managementul traficului, smart-city, planificare urbană, reducerea riscului seismic, modernizarea sistemului de alimentare cu energie termică, dezvoltarea programului „Energie Verde pentru spitale”, dar şi proiecte comune în domeniul educaţiei.

Tot în această perioadă, Firea va avea o întrevedere şi cu reprezentanţii companiei japoneze Itochu Corporation, cu care Municipalitatea a semnat la sfârşitul anului trecut un memorandum în vederea modernizării sistemului centralizat de alimentare cu energie termică din Bucureşti. Investiţia urmează a fi asigurată dintr-un împrumut acordat de Guvernul Japonez, prin Banca Japoneză pentru Cooperare Internaţională în condiţii financiare avantajoase, anunță Primăria Capitalei.

3 COMENTARII

  1. Edilul-șef? Cu majuscule la jumătatea frazei? Asta inseamna respect, venerație, chiar? Este o greșeala sau v-ați reconsiderat, sub pretextul preluării obiective a unui comunicat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.