Home Actualitate Fostul lider PSD Liviu Dragnea a suferit un accident vascular cerebral

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a suferit un accident vascular cerebral

DISTRIBUIŢI

În vârstă de 61 de ani, Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a suferit un accident vascular suferit când se afla peste hotare.
El a vorbit pentru prima dată despre acest episod, la Realitatea Plus, și a dat detalii, precizând că medicii de la Belgrad, unde s-a întâmplat accidentul, au făcut minuni în cazul său.
„Am avut un accident vascular cerebral, care m-a prins în Belgrad. Jos pălăria și mă rog la Dumnezeu tot timpul pentru medicii din Belgrad, de la spitalul lor central, dotat și modernizat foarte de curând, de o calitate excepțională. Am intrat aproape mort și am ieșit după trei zile viu, sănătos, întreg la minte și fără niciun fel de urmări. Dumnezeu m-a ajutat și am depășit acest moment. Am făcut ulterior controale și e în regulă”, a mărturisit Liviu Dragnea, la emisiunea moderată de Anca Alexandrescu.
Liviu Dragnea a fost președinte al Partidului Social Democrat până pe data de 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv cu executare la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. Acesta a fost eliberat condiționat pe 15 iulie 2021, după ce a executat peste 2 ani din condamnare.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.