DISTRIBUIŢI
În ziua de 23 martie 2024, la Biroul Electoral Central (B.E.C.) a fost înregistrat Protocolul Alianței Electorale numită GRĂDINA MAICII DOMNULUI, formată de Partidul România Noastră, Președinte Gheorghe Funar și Partidul DAC, Președinte Cătălin-Ioan Berenghi.

Citește și IML a confirmat constatarea oamenilor lui Berenghi: adolescenții erau deja morți la momentul salvării celor 5 supraviețuitori

Delegațiile celor două partide politice componente ale Alianței Electorale GRĂDINA MAICII DOMNULUI au fost conduse la Biroul Electoral Central de către domnii Berenghi Cătălin-Ioan, din partea Partidului DAC și Danteș Ovidiu, Președintele executiv al Partidului România Noastră.
Denumirea prescurtată a Alianței Electorale este SFÂNTA GEȚIE, numele sub care a fost cunoscută în Antichitate Țara Primordială, Grădina Maicii Domnului.
Alianța Electorală GRĂDINA MAICII DOMNULUI face apel la românii din Țara- Mamă și la românii de pretutindeni să acționeze pentru strângerea de semnături necesare candidaților alianței.
PREȘEDINTELE
PARTIDULUI DAC,
CĂTĂLIN-IOAN BERENGHI
PREȘEDINTELE
PARTIDULUI ROMÂNIA NOASTRĂ,
GHEORGHE FUNAR

1 COMENTARIU

  1. nu mai avem nici o speranta. Am decazut intr-un mod umilitor, vindem iluzii celor mai nestiutori, profitam de naivitatera acestora invocan divinitatea, ………..

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.