Acasă Actualitate Fostul ministru Bogdan Stanoevici a murit la spital, infectat cu SARS-COV 2

Fostul ministru Bogdan Stanoevici a murit la spital, infectat cu SARS-COV 2

DISTRIBUIȚI

Fostul ministru Bogdan Stanoevici a murit la spital, unde se afla în stare gravă infectat cu COVID.

Bogdan Stanoevici a fost cuplat la aparate – fiind vorba despre procedura cunoscută ca ECMO .

Internat iniţial la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală, pe 24 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost preluat de Institutul Inimii din Capitală, unde echipa coordonată de prof. dr. Şerban Bubenek a încercat să-l salveze. Actorul a fost la Terapie Intensivă, plămânii săi fiind extrem de afectaţi  necesitând ventilare artificială. „Bogdan Stanoevici a fost supus recent unei intervenţii prin care i-au fost puşi plămânii în repaus total, timp de 7 până la 15 zile. Tocmai de aceea, spuneau medicii, următoarele săptămâni sunt critice. Pacientul a fost trecut pe oxigenare extracorporală”, anunţa Institutul Inimii din Capitală la sfârşitul anului trecut. În luna noiembrie a anului trecut, el declara că este împotriva purtării măştii sanitare pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2. La începutul lunii decembrie, el a fost diagnosticat cu CVID-19 şi starea i s-a agravat, fiind intubat. Pe 24 decembrie, Stanoevici a fost preluat de la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Bucureşti, unde a dezvoltat o infecţie nosocomială, şi a fost internat la Institutul Inimii, unde a fost trecut pe oxigenare extracorporală, intervenţie realizată prin procedura ECMO, cu scopul de a-i pune plămânii în repaos total pentru o perioadă de până la 15 zile.

6 COMENTARII

  1. Bineînțeles că a murit de Covid-19. Alte boli spitalicești au dispărut cu desăvârșire din peisajul acestor timpuri. Curios cum oamenii mor pe paturile din spital, la ATI, iar cei ce se tratează acasă, scapă și trăiesc bine ”mersi”. Testul 400 ron, vaccinul…gratis.

    • Căutați pe net. Nu veți găsi o listă de 1000 de persoane dar veți găsi suficiente cazuri. Nu fiți leneș/leneșă. Informați-vă temeinic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.