DISTRIBUIŢI

Șeful pazei lui Andrew și Tristan Tate, Bogdan Stancu, a fost vizat de o percheziție informatică și a fost citat astăzi la DIICOT. Stancu suține pe contul său de Facebook că „a studiat Informatii si supraveghere operativa speciala la DGPI”, serviciul secret al Ministerului de Interne. Bărbatul ar fi angajat foste cadre din MAI și SPP pentru paza celor doi frați deoarece le-ar fi fost frică să nu fie atacați de interlopii români care să-i jefuiască.

Stancu neagă public că oamenii lui ar fi fost folosiți pentru lipsirea de libertate a celor șase fete care lucrau pentru Tate și care sunt victime ale traficului de persoane.

Procurorii susțin însă că atunci când o victimă de cetățenie americană a ajuns la vila fraților Tate aceasta era păzită de oameni înarmați. Potrivit procurorilor, americanca l-a întâlnit pe Tristan Tate online în noiembrie 2021, apoi în persoană la Miami peste o lună. Tristan a ademenit-o în România promițându-i o relație serioasă, i-a plătit biletul de avion și i-a spus că o poate ajuta să câștige „100.000 pe lună” pe OnlyFans.

Tristan Tate a preluat-o de pe aeroportul din București cu un Rolls-Royce pe 5 aprilie 2022 și a dus-o la vila lui, care avea doi paznici înarmați, arată procurorii. El i-a spus că nu este prizonieră, dar a spus că gardienii nu o vor lăsa să iasă fără permisiunea lui, motivând că este periculos pentru ea să plece „pentru că el avea dușmani”. În toată casa erau camere, pe care Tristan Tate le monitoriza de la distanță și chiar a anunțat-o pe americancă despre faptul că poate vedea tot ce face, susțin procurorii.
Apoi Tristan a mutat-o pe americancă într-o altă casă cu patru dintre „iubitele” lui Andrew Tate de unde i s-a permis să iasă, dar numai dacă era însoțită de alte femei, americanca declarând procurorilor că îi era „foarte frică” de frați.

Deși avocatul lui Tate a susținut că americanca avea un telefon mobil, acces la internet și libertatea de a părăsi casa după bunul plac, judecătorii i-au arestat preventiv pe cei patru acuzați de trafic de persoane.

La audieri ar mai fi fost adus tot în calitate de martor Vlad Obu, un fost luptător de arte marțiale, precum și Georgiana Naghel, aflată în arest preventiv sub acuzația că ar fi traficat mai multe tinere, pe care le-ar fi obligat să lucreze într-un studio de videochat amenajat de frații Tate într-o vilă din Pipera.

Andrew şi Tristan Tate se află în arest, fiind cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

În arest se mai află și Luana Alexandra Radu (o fostă poliţistă) pentru complicitate.

1 COMENTARIU

  1. ce fete de mogaldani; ala din stinga are tite de femeie de la atitia steroizi… se vede după privirile lor oparite ca au probleme psihice grave; ăla cu trabucu crede ca e al capone, are tatuaje deja, nu mai trebuie să-și facă in pirnaie… niște ghertoi opariti

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.