Home Actualitate Tulburatul Andrew Tate se apără: un sfert dintre româncele sub 40 de...

Tulburatul Andrew Tate se apără: un sfert dintre româncele sub 40 de ani fac videochat

DISTRIBUIŢI

Într-un comunicat oficial, britanicul Andrew Tate își afirmă nevinovăția în privința acuzațiilor referitoare la manipularea și obligarea tinerelor să facă video chat. Acesta susține că nu ar fi fost nevoit să recurgă la astfel de acțiuni, pentru că în România sunt 450.000 femei în România care fac videochat.

Conform ultimului recensământ al populației în România trăiesc 2.142.606 persoane de sex feminin cu vârstele cuprinse între 20 și 40 de ani.

„Cred că e important să discutam și despre industria de video chat din România, tara care este lider în Europa în domeniu, și nu de azi, de ieri, ci de 20 de ani. Aceeași Maria Borghina povestea în 2021 în media că undeva la 450,000 de romance fac videochat, multe dintre ele intelectuale, studente, atrase de castigurile financiare mult peste media din românia în cele mai multe domenii. Iata de ce, consideram că obiectiv nu se justifica teoria conform căreia Andrew ar trebui să forteze anumite femei să facă videochat. Nu e un subiect tabu și nu e în niciun caz o stigmă, ci o meserie că oricare alta.”, se arată în comunicatul oficial transmis de tulburatul Andrew Tate.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.