DISTRIBUIŢI

Tristan Tate, unul dintre cei doi frați milionari britanici arestați la București pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane este tatăl a două fetițe. Citește și Noi stenograme cu Abu-Andrew: „Curea!/Vrei să fiu sclava sau soția ta?/Vei face orice îți spun“

Una din mamele copiilor lui Tristan Tate s-a prezentat la arestul de la Poliția Capitalei cu fetița de doi anișori. Foto AICI.

Cererea prin care s-a solicitat acordarea vizitei s-a aprobat de către şeful arestului central cu acordul procurorului care efectuează sau supraveghează urmărirea penală, în condiţiile art. 245 alin. (5) din Regulamentul de aplicare a legii. În lipsa acordului vizita nu se acordă.

Conform cancan.ro, mama uneia dintre fetițe este Abigail Tyson (foto dreapta), care a realizat o mică avere din vânzarea nudurilor pe OnlyFans, precum și din filmulețe explicite lesne de găsit pe tot internetul. Femeia în vârstă de 31 de ani ar fi părăsit România pentru a naște un al doilea copil.

Românca Cristina Pazurati (foto stânga) s-a supărat foarte tare și declară că ea are un copil cu Tristan și nu Abigail.

Cristina Pazurati a fost scandalizată de ideea că Tristan a cutezat să nu îi spună ei de existența unui alt urmaș și a discutat scurt cu un ziarist de la cancan.ro

„Cristina Pazurati: Eu nu cred că există ce ați zis voi…

CANCAN.RO: Au poze împreună, pe profilul lui Abigail de Instagram!

Cristina Pazurati: Prima dată aud chestia asta! Eu nu cred că are copil cu ea, pentru că el are copil cu mine, PUNCT! Este primul lui copil și unicul!” Citește integral la cancan.ro

 

1 COMENTARIU

  1. Ce borfeturi ordinare si nerusinate (mai ales Cristina Pazurati),a inceput panarama sa se certe folosinduse de un copil nevinovat;ce te-ai oparit asa tu Cristino cum ca nu cealalta are un copil cu traficantul ala de femei ci tu cand lucrul asta se poate proba simplu cu un test de paternitate.
    Dar ce pretentii sa ai la cwrveturile astea cand si Elena Udrea si-a trantit un plod cand a fost in Costa Rica cu intentia vadita de a se folosi de fetita ei in proces lucru care l-a si facut,ba mai mult si dupa condamnare s-a folosit de copil.
    Imi pare rau sa o spun dar asta este tara in care traim,o tara in care copiii nevinovati sunt folositi pentru interese meschine si de cwrve dar si da fosti ministri care au condus vremelnic Romania.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.