DISTRIBUIȚI

Update ora 19.04: Încă o lovitură de la judecătorii Tribunalului București pentru frații TATE

Noi stenograme privind discuții între frații Tate și victimele sale au fost prezentate instanței de judecată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), acolo unde Andrew Tate care și-a schimbat numele în Abu-Andrew după trecere la Islam a încercat cu Coranul în mână să-i convingă pe judecători să-l lase în libertate.

Curtea de Apel București a respins contestația formulată împotriva măsurii arestării preventive, astfel că aceștia au rămas în continuare în spatele gratiilor. Fetele erau racolate prin metoda „loverboy“, după care ajungeau să presteze pentru acesta în studioul de videochat.

Citește și Ele sunt mamele copiilor lui Tristan TATE. Una e foc și pară pe cealaltă!

Într-una din stenogramele prezentate de „Gândul“, una dintre tinere spune că celelalte fete îi spuneau „Regele nostru“ lui Andrew Tate și se arată nemulțumită că trebuie să stea în același loc cu fostele sale iubite și să particpe la diferite filmări cu caracter pornografic:

Andrew Tate: Și au un show live pe TikTok care produce mulți bani.

Fată: Atunci de ce trebuie să lucreze pentru Georgiana? Pot face asta și singure.

Andrew Tate: Nu pot. Nu cum trebuie, nu la nivel de top. Au echipe mari în spate care le fac reclamă, Lucrează la ele 24/24. Fetele alea fac o grămadă de bani, nu e amatorism.

Fată: Nu te enerva, sunt doar curioasă. Vreau să știu de ce m-ai adus aici, în casa asta? Dacă mă respectai, mă întrebai mai întâi dacă sunt ok cu asta. Credeam că vin aici și voi locui cu tine. Este puțin ciudat pentru mine să mă pui să stau cu fete care lucrează pentru tine, mai ales că ai avut ceva cu una dintre ele. (…) mi-a spus că nu a fost nimic între voi doi și că ai grijă de ea ca un ”frate”. Nu sunt proastă, știu că a fost ceva mai mult. Aia a fost în trecut, tu mă pui în aceeași casă cu fosta ta, care este încă îndrăgostită de tine, adică pe bune…știi ce?

Andrew Tate: Nu mă asculți.

Fată: Nu mi-a plăcut faptul că fetele îți spuneau „regele nostru”, adică nu îmi place să împart, dar știam că vrei asta și am făcut-o pentru tine (…)”

„Doar ai încredere în mine și taci din gură“

Anchetatorii arată în stenograme și cum erau manipulate tinerele către Andrew Tate, care le spunea că sunt sclavele lui:

Andrew Tate: Curea!

Fată: Vrei să fiu sclava ta sau soția ta?

Andrew Tate: Vei face orice îți spun, ceea ce e același lucru. Dacă aleg o femeie să fie soția mea, mă va iubi suficient să mă lase să îi spun cum am eu chef. Eu voi decide dacă este sclavă. Nu face ea regulile, eu sunt bărbat, nu ascult plângeri de la femei. Doar ai încredere în mine și taci din gură, nu mă mai enerva astăzi din nou! Nu contează dacă îți spun sclavă, contează să pot dacă aș vrea să o fac fără ca tu să fii proastă. Sunt destule femei proaste. Dacă vreau să accept, am 10.000 de variante de unde să aleg. Trebuie să accepți că ești a mea pentru totdeauna, indiferent ce fac. Iar dacă vrei să mă port mai frumos, mă vei convinge cu tandrețe”.

„Dacă ți-aș spune să pui numele meu într-un tatuaj, ai face-o“
De asemenea, Andrew Tate a încercat s-o convingă pe tânără să-și tatueze „Proprietatea lui Tate“, așa cum a procedat și cu alte fete:

„Andrew Tate: Ai nevoie de un mare semn de palmă sau de numele meu.

Fată: Fără tatuaje, baby, urăsc tatuajele. Sunt mișto pe oameni, dar nu pe mine.

Andrew Tate: Dacă ți-aș spune să pui numele meu într-un tatuaj, ai face-o, așa că ar fi bine să speri că nu voi vrea asta și nu vreau încă.

Fată: Deci nu vrei ce vreau eu?

Andrew Tate: Vrei ce vreau eu!

Fată: Atunci e bine că nu vrei să îmi fac un tatuaj.

Andrew Tate: Încă. Ar fi important pentru mine, dar trebuie mai întâi să văd că meriți.

Infracțiunile de care sunt acuzați frații tate
Frații Andrew și Tristan Tate, dar și Luana Alexandra Radu, fostă polițistă la Secția 7, și Georgiana Naghel, au fost arestați preventiv cu două zile înainte de Anul Nou, după ce au fost acuzați că, în 2021, „au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.