Acasă Politic Șeful AEP, fost șef de tură-gestionari carburanți, a demisionat

Șeful AEP, fost șef de tură-gestionari carburanți, a demisionat

DISTRIBUIȚI

Președintele AEP, Constantin-Florin MITULEŢU-BUICĂ, a fost șef de tură-gestionari carburanți la SC EMMA SA Craiova și a absolvit Dreptul la o Facultate din Târgu Jiu. Infractorul Liviu Dragnea l-a considerat foarte bun pentru a ocupa funcția de președinte al AEP, mai ales că mediocrul avea și un doctorat la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”. Jurnalista Emilia Șercan i-a analizat teza de doctorat și a descoperit-o ca fiind plagiată. Decizia de retragere a titlului de doctor deținut de Constantin-Florin Mitulețu-Buică, președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), a fost luată de Consiliul general al CNATDCU în data de 23 februarie 2021, cu 18 voturi „pentru” dintr-un total de 21.

La un an și jumătate de la sesizarea depusă de un avertizor de integritate Agenția Națională de Integritate a catadicsit să anunțe că a depus o plângere la Parchetul General împotriva șefului Autorității Electorale Permanente, Constantin-Florin Mitulețu Buică, pe care îl acuză că și-a angajat cumnata consilier în cadrul instituției. Potrivit ANI, în exercitarea atribuțiilor de președinte al Autorității Electorale Permanente, Mitulețu Buică „a emis, aprobat și semnat un număr de 9 acte materiale prin care s-a obținut un folos patrimonial pentru cumnata acestuia, care a fost încadrată la Cabinetul Vicepreședintelui Autorității Electorale Permanente pe funcția de consilier”.

Asta e doar un din zecile de angajări făcute de nesimțitul ăsta de Mitulețu după cum a relatat ziarul Curentul când acesta a angajat-o pe o stupidă cumătră de-a lui Tătaru, detalii AICI și Rise Project AICI.

Constantin Mituleţu Buică a demisionat după două zile de presiuni publice.

1 COMENTARIU

  1. AEP ca si alte structuri sau agentii asemanatoare trebuie urgent desfiintata ,asemenea bazaconie nu exista in nici un stat european…………….TOCA BANI DIN BUGETUL TARII FARA NICI O JUSTIFICARE….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.