Acasă Actualitate Fratele lui Ionuț Anghel, audiat de procurori, în prezența unui psiholog

Fratele lui Ionuț Anghel, audiat de procurori, în prezența unui psiholog

DISTRIBUIȚI

Fratele lui Ionuț Anghel va fi audiat marți de procurorii Parchetului instanței supreme, la sediul unui centru, în prezența unei comisii specializate din care face parte și un psiholog, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.
Potrivit surselor citate, procurorii au reluat audierile în cazul lui Ionuț Anghel, care în 2 septembrie a fost omorât de câini, pe un teren privat de lângă Parcul Tei din Capitală, după ce o perioadă acestea au fost întrerupte, pentru a fi făcute rapoarte biocriminalistice și unele experimente judiciare.
În cadrul anchetei, procurorii vor vorbi marți cu fratele lui Ionuț Anghel, în prezența unei comisii speciale. Anchetatorii și alte persoane care trebuie să fie prezente la audierea băiatului, printre care și un psiholog, vor merge, cel mai probabil, la sediul unui centru din Capitală, unde vor vorbi cu acesta, au precizat sursele citate.
Audierile vor continua și zilele următoare, urmând să fie chemate mai multe persoane pentru a da declarații în calitate de martori, la sediul Parchetului Înaltei Curți de Casație și Justiție.
Ionuț Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini, pe un teren din apropierea Parcului Tei.
Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi, declara în 3 septembrie, pentru MEDIAFAX, medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Național de Medicină Legală (INML). Medicul preciza că doar pe tălpile copilului de patru ani nu au fost găsite plăgi, restul corpului fiind cu sute de mușcături de câini.
Dosarul penal a fost deschis în 3 septembrie de Parchetul Tribunalului București, iar o zi mai târziu ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului instanței supreme, care fac cercetări pentru ucidere din culpă.
Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție anunța, în 27 septembrie, că reprezentanții legali ai Administrației Domeniului Public al Sectorului 2, ai SC Tei Rezidențial SRL București, precum și Constantin Ciorăscu au fost citați pentru a li de aduce la cunoștință învinuirile și pentru a fi audiați în calitate de învinuiți, în cauza având ca obiect decesul lui Ionuț Anghel.
În 2 octombrie au fost la Parchetul instanței supreme directorul Administrației Domeniului Public (ADP) Sector 2, Cristian Lemnaru, și Constantin Ciorăscu, proprietarul terenului unde Ionuț Anghel a fost omorât de câini.
Cristian Lemnaru declara atunci că nu a dat o declarație, ci s-a folosit de dreptul la tăcere. Constantin Ciorăscu a dat o scurtă declarație în fața anchetatorilor, în care a prezentat situația terenului de pe strada Tuzla, din apropierea Parcului Tei din Capitală, unde Ionuț Anghel a fost omorât de câini, declarau atunci surse judiciare.
Părinții lui Ionuț Anghel au fost audiați în 30 septembrie de procurorii Parchetului instanței supreme.

Olga Dumitrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.