Acasă Actualitate Fundația înființată de Dan Voiculescu continuă lupta cu procurorii care l-au băgat...

Fundația înființată de Dan Voiculescu continuă lupta cu procurorii care l-au băgat la închisoare pe mogul, folosindu-se acum de cazul Sorina

DISTRIBUIȚI

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a fost înființată de Dan Voiculescu după ce procurorii DNA au demarat dosarul ICA. Astăzi FACIAS „solicită Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) excluderea din profesie a procurorului Maria Pițurcă, cea care a abuzat-o pe minora Sorina S., folosind forța pentru a o lua din domiciliul familiei asistentei maternale.

Zeci de oameni au participat astăzi, 25 iunie 2019, la protestul „Dreptate pentru Sorina. Spune NU Abuzului!”, organizat de FACIAS în fața sediului CSM, cerând măsuri imediate împotriva procuroarei abuzive.”

FACIAS susține că „ținând cont de gravitatea și pericolul social al faptei, precum și de impactul major avut asupra minorei și a opiniei publice, considerăm ca sancțiune echitabilă și proporțională în acest caz excluderea din magistratură a procurorului Maria Pițurcă.”

Deja e de notorietate lupta pe care Dan Voiculescu, Sebastian Ghiță și posturile RomaniaTV și Antena 3 o duc împotriva procurorilor care au îndrăznit să ancheteze politicieni. Cazul Sorinei în care sunt implicați oameni de rând a devenit o unealtă în mâinile celor doi moguli, televiziunile lor susținând în mod concertat o campanie împotriva procuroarei care a acționat legal și împotriva familiei adoptatoare.

14 COMENTARII

  1. numai in romania se poate intampla asa ceva daca cineva vine in sprijinul unui copil toata lumea sare ca nu stiu ce interese are mi se pare jalnic ceea ce se intampla

  2. Din pacate, chiar FACIAS recunoaste ca sint peste 20.000 de copii greu sau neadoptabili in Romania.Ce se va intimpla cu Sorina, v-ati intrebat daca, odata anulata adoptia ei va trebui ca Protectia copilui sa o interneze iar intr-un orfelinat sau centru de amplasare. Oare acesta sa ii fie copilaria ei? Mai mult ca sigur, niciun pretestatar nu o va infia mai ales la virsta ei. Uitati ca, alte peste 120 de familii nu au vrut sa o adopte acum citiva ani. Cam sumbra perspectiva acestui copil.

  3. Numele corect al FUNDatiei e Faeces. A fost constituita la parnaie de catre varanul tradator de tara, in urma unei sedinte ad-hoc la dusuri, cu ocazia primei scapari de sapiun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.