Acasă Sport Gică Hagi încântat de U21 îi răspunde lui Răzvan Lucescu: „Să ia...

Gică Hagi încântat de U21 îi răspunde lui Răzvan Lucescu: „Să ia lecții de la taică-su sau să meargă la școala de antrenori!”

DISTRIBUIȚI

Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, omul care a lansat numeroși jucători spre naționala de tineret, a vorbit despre calificarea naționalei U21 în semifinalele Campionatului European U21.

România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019. Meciul se va juca joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României. Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall’Ara”.
Pe lângă laudele pe care le-a îndreptat spre naționala lui Rădoi, Hagi s-a enervat pe Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, cel care declarase că „doar 5-6 jucători din actuala generație de la U21 vor ajunge să joace și la naționala mare”.

„Unii vorbesc cu o ușurință alarmantă. Dar priviți că s-au făcut și lucruri bune și acum se văd. Am citit că Răzvan a spus că vor rămâne doar 5-6 jucători din această generație și am rămas mască. Jucătorii au făcut o performanță incredibilă și rezultatele se văd o dată la 10 ani. În 1970 a existat o generație bună, în 1980 a fost o altă generație și tot așa.

Răzvan să ia lecții de la taică-su să afle cum se crește o generație sau să meargă la școala de antrenori! Uite că a venit altă generație construită de toți antrenorii din România, o generație care a câștigat o grupă foarte grea. Au făcut ceva fantastic și cred că acești copii merită tot respectul nostru. Uitați-vă că Franța n-a avut niciun șut pe spațiul porții cu noi. Răzvane, e o nouă generație. Punct!”

„E o performanță enormă. Cu toate că unii n-au crezut, uite că se face treabă și în România. Sunt niște jucători foarte-foarte valoroși. E o performanță unică, doar ei și «cangurii» au mai ajuns acolo. Acești copii merită mult. Sper că acești jucători sunt motivați să ne depășească. Românul are iar o cotă, va fi iar respectat în Europa, unde ne vor reprezenta. Bravo lor că ne-au scos în stradă și ne-au pus în postura de a fi în situația în care suntem acum”, a spus Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul, după meciul Franța U21 – România U21 0-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.