Acasă Actualitate Gheorghiță despre ‘vaccinarea la chiuvetă’: ‘Este absolut rușinos pentru corpul medical care...

Gheorghiță despre ‘vaccinarea la chiuvetă’: ‘Este absolut rușinos pentru corpul medical care participă la astfel de acțiuni frauduloase’

DISTRIBUIȚI

Vaccinarea este o problemă de siguranță națională, iar cei care nu au înțeles acest lucru au o mare problemă, spune Valeriu Gheorghiță despre vaccinarea la chiuvetă. Președintele CNCAV dă asigurări că cei care au participat la astfel de acțiuni își vor primi pedeapsa cuvenită.

„Ne îngrijorează foarte mult și ne mâhnește această situație, pentru că este absolut rușinos pentru corpul medical care participă la astfel de acțiuni frauduloase și care încurajează astfel de acțiuni. Chiar astăzi am avut o discuție cu domnul ministru Lucian Bode legat de această temă și pot să vă garantez că în momentul de față toate structurile sunt implicate atât în identificarea celor care fac astfel de practici, cât și în derularea anchetelor pe mai departe pentru ca cei care au participat să își primească pedeapsa cuvenită. Toleranța față de astfel de activități este zero”, spune președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Astfel de fapte decredibilizează România la nivel mondial și în Europa, decredibilizează corpul medical și tot efortul făcut în pandemie, spune medicul: „Trebuie să înțelegem că strategia de vaccinare a fost adoptată nu doar prin Hotărâre de Guvern, ci și în Consiliul Suprem de Apărare a Țării, deci vaccinarea este o problemă de siguranță națională. Dacă cineva nu a înțeles acest lucru până astăzi are o mare problemă”.

„Nu ne putem juca cu lucruri care afectează grav sănătatea oamenilor și credibilitatea României pe plan internațional. Este de neacceptat acest lucru, mai ales când vine din partea unui cadru medical”, a adăugat acesta.

Astăzi au avut loc mai multe percheziții pentru peste 2.000 de certificate false eliberate la un centru de vaccinare

1 COMENTARIU

  1. Cand ati spus rusinos nu ati folosit cuvantul potrivit domnule doctor,poate ati vrut sa fiti mai bland in exprimare fata de medici si colaboratori lor penali,pentru mine asa suna mai bine,pentru ca oameni astia nu doar ca au zadarnicit combaterea bolilor din Romania ci au patat imaginea medicilor romani in europa pentru ca asha or sa se spuna europeni care asculta sau citesc stirile despre ce falsuri fac medici romani cu toate ca nu este vorba de toti medici romani majoritatea fiind oameni cinstiti,dar cand intr-o saptamana apare o stire cu un medic din oltenia in alta cu unul din banat si in alta cu un alt medic din alt colt al tari sau din Bucuresti imaginea corpului medical din Romaniei in lume asta este,adica una corupta pana in maduva oaselor.
    Deci nu va feriti de cuvinte potrivite pentru faptele astea deosebit de grave,daca legea permite confiscarea averi,retragerea dreptului de a mai profesa meseria de medic si puacarie ca in stare de urgenta,pentru ca asta este acum pentru medici si spitalele din Romania cand mor sute de oameni pe zi din cauza COVIDului iar alte spitale iau foc din cauza suprasolicitari,stare de urgenta,chiar daca nu este decretata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.