Acasă Actualitate Gică Popescu își spală imaginea în instanță

Gică Popescu își spală imaginea în instanță

DISTRIBUIȚI

Fostul internațional Gheorghe Popescu a declarat, ieri, că a făcut plângere penală împotriva lui Mihail Bumbeș, cel care a dat publicității rapoarte din dosarul său la CNSAS, apoi va acționa în instanță publicațiile „Adevărul“ și „Gazeta Sporturilor“ și redactori care au scris despre acest caz.
„Singura modalitate prin care îmi pot face dreptate este justiția. La 8 iulie, s-a depus la Tribunalul Sectorului 1 plângerea penală împotriva domnului Bumbeș (n.r. – Mihail Bumbeș), care va trebui să plătească pentru ce a făcut. Voi chema în instanță și cele două ziare «Adevărul» și «Gazeta Sporturilor», precum și mai mulți redactori care s-au grăbit să afirme că Gică Popescu a fost colaborator al Securității, pentru că este singura posibilitate ca acest prejudiciu de imagine să fie îndreptat. Am suferit foarte mult pentru că au fost ecouri incredibile în străinătate, a fost un prejudiciu de imagine brutal. Iar dreptatea nu poate veni decât printr-un proces în instanță“, a spus Gheorghe Popescu.
Fostul internațional a menționat că va organiza săptămâna viitoare o conferință de presă la Barcelona pentru a-și repara prejudiciul de imagine.
„Primeam zilnic de la avocatul meu din Spania toate alertele despre Gică Popescu. Au scris ziare din Los Angeles, din Argentina, din Thailanda. Pot să mă gândesc că are și o parte bună, că sunt cunoscut în toată lumea. Dar aș prefera să fiu cunoscut printr-un alt subiect. Eu acum va trebui să încerc să repar acest prejudiciu de imagine. Săptămâna viitoare voi merge la Barcelona unde voi face o conferință de presă. Voi lua această hârtie de la CNSAS, tradusă în patru limbi, și o voi da la toate agențiile de presă“, a explicat fostul căpitan al echipei FC Barcelona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.