Acasă Actualitate Halucinant: Cumpănașu anunță începutul sfârșitului pentru DIICOT pentru că o anonimă crede...

Halucinant: Cumpănașu anunță începutul sfârșitului pentru DIICOT pentru că o anonimă crede că Alexandra nu e moartă

DISTRIBUIȚI
De când a decis să între în cursa prezidențială, Alexandru Cumpănașu și-a pierdut autocontrolul. Încă de la interviul luat mamei Alexandrei în care femeia vorbește, distrusă, de Alexandra la trecut, Cumpănașu îi cere să folosească timpul prezent pentru că Alexandra nu e moartă. Asta deși Statul Român prin ministrul său de Justiție a anunțat familia că Alexandra a decedat iar rămășițele constând în oase și dinți au ADN-ul fetei. Aceeași declarație a fost făcută public și de șeful DIICOT.
Acum Alexandru Cumpănașu a făcut publică o înregistrare (ascultă AICI) telefonică făcută de mama Alexandrei Măceșanu, care a fost sunată de o femeie, aceasta spunându-i că Dincă face parte dintr-o rețea de trafic de carne vie.
„INREGISTRARE BOMBA A UNUI MARTOR DESPRE CLANUL LUI DINCA: BEBE STRUNGARU SI TOMEL!!. Dragi romani, lucrurile sunt clare: PROPAGANDA tuturor partidelor si mafiilor a pornit asupra mea si a dumneavoastra care ma sustineti. Lucrurile sunt simple: SUNTEM impotriva tuturor clanurilor si mafiilor!. Lupta pt adevar in cazul lui Alex continua. Imi fac propria investigatie si sunt foarte aproape de adevar. Ascultati aceasta inregistrare si uluiti-va. Este doar inceputul sfarsitului pt clanul din Caracal si DIICOT!. Sunt inca 8 jurnalisti de investigatii care au gasit dovezi si le vor prezenta si ei zilele urmatoare!. Pt toti prietenii care strang semnaturi va rog mult sa trimiteti tabelele completate sau solicitare de tabele la adresa: alexandrucumpanasu.presedinte@gmail.com. Voi reveni astazi cu un mesaj video pt a ne putea organiza si mai bine si sa dau si raspunsuri pt toata propaganda din partea tuturor partidelor!!!
Inregistrare BOMBA cu un martor despre relatia dintre DINCA-BEBE STRUNGARU-TOMEL despre cum luau fete si le foloseau pt ei sau pt altii. RETEAUA EXISTA!”, a scris Alexandru Cumpănașu.
În înregistrare, o femeie susține că Bebe Strungaru, unul dintre indivizii implicați într-un dosar de proxenetism, conform declarației de la DIICOT din 2014, lua fete de la Dincă si de la încă cineva care acum e in puscarie.
Martora susține că
– celor doi le plăceau fetele tinere.
– Bebe Strungaru lua fete până în 18 ani de la unul Mirel si le ducea la el acasa.
– El e cel mai mare nenorocit. În 2014, când a fost dosarul, eu eram în casa uneia dintre fete, în vizită, și am aflat tot
– El nu a avut timp să îi facă nimic fetei, nu a luat-o să o omoare. – Joi după amiază, de la el ieșea un fum negru, ca la crematoriu. Nu avea cum să o omoare, susține martora prezentată de Cumpănașu care nu a vrut să-și decline identitatea.
Desigur că Bebe Strungaru e un jegos care a plătit pentru sex cu o minoră traficată care trebuia condamnat pentru asta dar să-l târâi în iadul declanșat de Dincă pe baza unui telefon anonim, e totuși prea mult chiar și pentru Cumpănașu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.