Acasă Actualitate Halucinanta declarație a Sorinei Pintea despre fetița din Baia de Aramă: copilul...

Halucinanta declarație a Sorinei Pintea despre fetița din Baia de Aramă: copilul a fost răpit de procuroare, asta e clar

DISTRIBUIȚI

Sorina Pintea a vorbit, luni seara, la B1 TV, despre cazul fetiței din Mehedinți luată de autorități după ce o instanță a stabilit definitiv că aceasta va fi adoptată de o familie de români plecați în SUA. După ce autoritățile române încearcă să blocheze acum plecarea fetiție din România, iar aceasta ar putea ajunge într-un orfelinat, detalii AICI, ministrul Sănătății spune că Sorina nu trebuia luată din casa în care a crescut până la vârsta de 8 ani.

„Copilul a fost răpit, asta e clar. Copilul a spus nu. Asta e părerea mea personală. Copilul a fost răpit, a fost luat, pur și simplu. Copilul nu trebuia să fie luat, înainte să fie consiliat de către psihologi. Cred că e o chestiune logică, nu-ți trebuie foarte multă știință sau nu știu ce proceduri sofisticate. Nu smulgi un copil care urlă că nu vrea.

Nu sunt medic, dar sunt mamă. Am trei copii și sunt și bunică, am un nepoțel. Și vorbesc în calitate de mamă. Așa ceva nu trebuie să i se întâmple nici unui copil.

Acum ni se arătă imagini cu un copil fericit. Are cineva impresia că acel copil va uita acele momente. Nici vorbă! Îl vor marca toată viața”, a declarat Sorina Pintea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.