Acasă Actualitate Ilegalități economice investigate de polițiști

Ilegalități economice investigate de polițiști

DISTRIBUIȚI

În ultima săptămână, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat 55 de percheziţii şi au instituit măsuri asigurătorii de peste 18.000.000 de lei.

În perioada 7 – 13 decembrie a.c., sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 55 de percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare 66 de mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracţiuni economice.

În cauzele penale instrumentate, faţă de 120 de persoane a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale, iar faţă de 18 au fost dispuse măsuri preventive (3 reţinute, una arestată preventiv, iar faţă de 14 persoane s-a dispus control judiciar).

Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate măsuri asigurătorii în valoare de peste 18.000.000 de lei, dintre care aproape 5.000.000 de lei în numerar sau în cont bancar şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de peste 8.700.000 de lei.

Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, 5.000.000 de ţigarete şi peste 1.200 de litri de alcool.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.