Acasă Actualitate Fost turnător la Securitate, Dan Puric anunță un atentat după ce Orban...

Fost turnător la Securitate, Dan Puric anunță un atentat după ce Orban a schimbat un agronom dintr-o funcție la trei luni de la numire

DISTRIBUIȚI

Pe 18 septembrie 2019, Ministrul Agriculturii, Petre Daea, semna ordinul privind structura organizatorică a Băncii Naţionale de Gene pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice şi Medicinale, instituţie înfiinţată cu o săptămână înainte. În funcția de director a fost numit un cercetător din Stațiunea de Cercetare Legumicolă Buzău, Constantin Vănătoru. Aceasta este a doua bancă de gene din România după cea de la Suceava.

Vineri, noul ministru al Agriculturii l-a demis pe cercetătorul Costel Vânătoru de la şefia Băncii de Resurse Genetice Vegetale. Actorul Dan Puric s-a trezit sau a fost trezit și el:
„Destituirea domnului Costel Vînătoru din funcția de director al Băncii Naționale de Gene pentru legumicultură este mai mult decât un act politic necugetat. Este un atentat asupra unei valori de siguranță națională!
Domnilor politicieni aflați la putere, prin această măsură iresponsabilă, ucideți fără scrupule, în mod public, o vocație și o conștiință românească, aflată în slujba țării de o viață întreagă, și în același timp, dați o lovitură de neiertat țării în care și dumneavoastră v-ați născut, atacându-i în mod inconștient, temelia de bază, Sămânța!
Cu suflet de creștin, mă rog să reveniți asupra acestei decizii, ca nu cumva să purtați responsabilitatea acestui dublu asasinat! Căci ați lovit nu numai în ceea ce ne-a mai rămas, Sămânța neamului, ci și în Paznicul ei, cel care a salvat-o, a crescut-o și a păzit-o cu tot sufletul, din vocație de creștin și de român!
Căci nu uitați, de câte ori s-a lovit în Sămânța neamului, poporul acesta, în mod uimitor, din lovitură a renăscut!”, afirmă Dan Puric, într-un comunicat de presă.
Reamintim, Vânătoru, 52 de ani, a fost director doar trei luni. Nu i-a ucis nimeni nicio vocație și nu e el depozitarul seminței neamului. Dan Puric are un caracter mizerabil, fiind racolat la Securitate încă din liceu sub numele de cod Cristian și turnându-și colegii de clasă și prietenii.
La o lună de la instalarea guvernului Cioloș, Dan Puric făcea turul televiziunilor nemulțumit că Cioloș nu schimbase România într-o lună, ceea ce prietenii lui de la PSD nu făcuseră în 25 de ani.

VEZI AICI cum își turna Dan Puric colegii.

3 COMENTARII

  1. Penibil: Conform propriului articol, Puric nu a turnat pe nimeni la securitate, dar totusi titrati „turnator la securitate”. Sunteți niște frustrați jalnici. Și specific jalnici pentru că sunt și frustrați decenți. Supărați că nu vă bagă nimeni în seamă? Nu-i nimic, așa o să fie și în continuare.

    • Păi vedem că ne băgați în seamă! 🙂 Nici nu înțelegeți ce citiți: reiese că nu au fost găsite note scrise. Puric s-a angajat că va fi turnător sub nume de cod. A semnat cu mâna lui angajamentul. Notele scrise poate sunt în dosarele elevilor care până acum nu s-au dus să verifice la CNSAS. Frustrați sunt cei care sunt demascați.

  2. dan puric a luat apararea si unui medic pediatru burnei, condamnat acum , care a luat mita si a conditionat actul medical de mita. Ce mai spune acum acest purece mic mititel – dan purec.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.