Acasă Actualitate Rămâne să stabilească DNA ce a primit Firea ca să-i favorizeze pe...

Rămâne să stabilească DNA ce a primit Firea ca să-i favorizeze pe făptuitorii care au trucat licitația pentru tramvaie în favoarea turcilor

DISTRIBUIȚI

În urmă cu două săptămâni Firea anunța că va acţiona în judecată toate publicațiile care scriu că licitația pentru tramvaie este trucată în favoarea turcilor. Disperată că s-a aflat, Firea a invocat inclusiv GDPR susținând că publicarea numelor şi a semnăturilor membrilor comisiei încalcă regulamentul european „întrucât persoanele din comisie nu şi-au dat acordul, nu sunt persoane publice şi activitatea acestora în comisia de evaluare nu reprezintă o faptă cu caracter public.”.
Adică funcționarii care decid către cine se vor plăti 160.000.000 de Euro din bani publici fac asta în mod privat și mai mult, sunt persoane private. Numai procesomana Firea putea să debiteze asemenea prostie.
Acum însă, după decizia CNSC prin care s-a stabilit cum a fost viciat calculul punctajului la licitația celor 100 de tramvaie să câștige turcii cu un punct distanță, în loc să-i bată Astra la șapte puncte, DNA o va putea ancheta pe Firea cel puțin pentru favorizarea făptuitorilor, dacă nu chiar pentru complicitate cu făptuitorii din două motive:
Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a decis că Primăria a acceptat depunerea unor acte după termen de către Durmazlar! Numai de la această încălcare, în loc să câștige turcii cu un punct în față, 99-98, ar fi câștigat Astra cu 7 puncte, scor 98-91.
Totodată Primăria e anunțată că trebuie să desecretizeze documentele pe care a acceptat ca Durmazlar să le secretizeze împotriva legii, CNSC ”considerând ca nejustificată clasificarea lor ca fiind «confidențiale»”.

Desigur că mai există și varianta ca Firea să fie doar incompetentă ca primar și cum e și mahalagioaică s-ar putea explica astfel comunicatul prostesc pe care l-a dat.

Vezi AICI dovada că firma unei apropiate de-a Gabrielei Firea a fost declarată pe SEAP ca reprezentant al OTOKAR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.