Home Actualitate Ilie Șerbănescu a încetat din viață

Ilie Șerbănescu a încetat din viață

DISTRIBUIŢI

Ilie Şerbănescu, economist și fost ministru al reformei în guvernul Victor Ciorbea, a decedat în urma unei lungi suferinţe, la vârsta de 81 de ani.

“Cu Sfânta Împărtășanie, pe care a primit-o chiar ieri, Ilie a plecat de lângă noi. Dumnezeu să-l ierte!”, este mesajul trimis, luni dimineață de soția sa, Cristina, pe pagina ei de Facebook.

Între anii 2006 și 2008, Ilie Șerbănescu a publicat articole în Ziarul Curentul. Click AICI pentru a le citi.

Redacția Curentul transmite condoleanțe familiei îndoliate.

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa-l ierte spun si eu,dar nu sunt deacord 100% cu afirmatzia doamnei Grapini care a spus despre domnul Ilie Serbanescu ca suferea pentru toate deciziile economice proaste luate de reprezentzi Romaniei,pentru ca o fi suferit si dl.Sherbanescu dar a suferit asha figurativ vorbind, caci inaintea domnului Sherbanescu sunt milioane de romani care au suferit nu doar sufleteshte ci si fizic si daca dintre milioanele astea de romani o mare parte au scapat de suferintza alegand sa traiasca in alte tzari majoritatea din Europa mai au ramas batrani si bolnavi in Romania care au suferit in Romania pana la moarte,uni dintre ei din cauza lipsei banilor de shpaga la medic,pentru ca sunt si medici cinstitzi in Romania dar aia sunt o minoritate, sau altzi tot din lipsa banilor pentru un trai la limita saraciei,asta este Romania doamna Grapini in caz ca nu atzi shtiut,noroc cu Uniunea Europeana pentru ca le-a deschis poarta muncitorilor si specialishtilor de tot felul din Romania caci altfel era jale mare in tzara noastra, da exact Uniunea asta Europeana pe care uni politicieni romani o acuza ca a saracit Romania.
    Nu vreau sa se intzeleaga ca il critic pe domnul Sherbanescu (Doamne fereshte)am vrut doar sa scot in evidentza diferentza dintre suferintza sufleteasca si suferintza fizica pe care nu o poate intzelege decat cel care a suferit fizic,cum sunt si romani pomenitzi de mine mai sus si ceilaltzi romani care au suferit prin pushcariile comuniste pentru ca si acei oameni au conoscut foamea,durerea,tortura si moartea uni dintre ei.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.