Acasă Actualitate Împreună salvăm Medicina de Familie

Împreună salvăm Medicina de Familie

DISTRIBUIȚI

Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF) anunţă organizarea unei mese rotunde cu tema „Împreună salvăm Medicina de Familie”.

Prin intermediul acestui eveniment, SNMF – în calitate de organizaţie naţională reprezentativă a medicilor de familie – invită la dialog instituţiile statului cu scopul de a expune problemele dramatice cu care se confruntă medicii de familie în cabinetele lor şi de a identifica soluţiile viabile pentru rezolvarea lor.

Organizatorii îşi doresc o dezbatere care va prezenta pe larg faptul că sănătatea cetăţenilor României – pacienţii noştri – precum şi viitorul medicinei de familie depind de decizii politice şi de responsabilitatea pe care decidenţii şi-o asumă.

„Modul în care vor răspunde autorităţile invitate la această debatere va arăta cât de mult le pasă de sănătatea întregii populaţii şi de viitorul medicinei de familie” susţine preşedintele SNMF, Dr. Dina Mergeani.

Evenimentul se va desfăşura în data de 22 iunie 2019, începând cu ora 12.00 şi va avea loc în sala Atlass a Hotelului Ramada, situată la etajul 1, Strada Emil Cioran nr. 2, Sibiu.

6 COMENTARII

  1. Să se vorbească si de salariile asistenților din medicina de familie,stăm cu salariu minim pe economie de parca avem 8 clase, si o femeie de serviciu are salariu mai mare ca noi ….chiar nu poate face nimeni nimic pentru noi,avem destule responsabilități într-un cabinet .Va rugăm faceți ceva nu mai putem continua asa…

  2. Sa se vorbeasca si despre asistentii medicali din medicina de familie. Medicii isi urmaresc interesul lor. Nu le pasa de noi. Ne platesc cu salarul minim pe economie.

  3. Rezolvati si problema salariilor asistentilor din medicina de familie! Degeaba mariti sumele alocate medicilor, asistentij u primesc. nimic

  4. Trebuie discutat si despre salariul indecent pe care il au toti asistentii din medicina de familie si despre cabinetele antice de la tara.Multumesc

  5. Voi nu știți că se pune și problema asistenților? Adică a salariului vostru? Ei,aflați că se pune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.