DISTRIBUIŢI

Fostul manager al Spitalului Colțea, Bogdan Furtună, a dat astăzi explicații procurorilor DNA, după ce a fost acuzat că i-a plătit chiria Oanei Sivache pentru a fi menținut în funcție.
În fața sediului Direcției Naționale Anticorupție, Furtună a explicat de ce la momentul inculpării nu a dat declarații anchetatorilor: „Nu știam de ce sunt acuzat, nu știam absolut nimic din acel dosar. Nu aș ști să vă spun de unde sunt aceste acuzații, așteptăm să ne lămurim și noi în această cauză, nu există această faptă de nicio culoare pentru că fiecare și-a plătit datoria și chiria,și utilitățile”, a declarat Bogdan Furtună.
Întrebat dacă ar putea exista o plângere din partea Oanei Sivache împotriva lui, acesta a spus: „Nu are de ce să fie pentru că relațiile au fost inter-instituționale, unele foarte ok și, repet, numai cu ajutorul superiorilor te poți dezvolta ca și instituție. Tre să..”, acesta furnizând procurorilor și scopul dării de mită.

Procurorii DNA au consemnat că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

În perioada 01.07.2023 – 27.02.2024, inculpata Sivache Gabriela-Oana, în calitatea menționată mai sus, ar fi primit de la inculpatul Furtună Ioan-Bogdan foloase necuvenite ce ar fi constat în achitarea contravalorii chiriei lunare și a facturilor de utilități, în cuantum de 39.295 lei, pentru un imobil din București pe care șefa A.S.S.M.B. l-ar fi ocupat împreună cu familia.
În schimbul obținerii acelor foloase, inculpata Sivache Gabriela-Oana ar fi făcut demersuri pentru ca inculpatul Furtună Ioan-Bogdan să fie numit manager interimar al Spitalului Clinic Colțea, începând cu data de 04.11.2022.

5 ARII

    • Mare imensa si perfecta dreptate aveti. Din pacate tot speram ca urmatorul va fi ce trebuie dar este doar o alta marioneta politica lipsita de cea mai mica notiune de cultura generala pentru care computerul este extraterestru limba romana ceva necunoscut iar spitalele un adevarat mister nedeslusit. Si apoi cand greseste vine altul care astepta la rand si tot asa la nesfarsit… Si toti se mira cu ochi mari filozofic oare de ce merg lucrurile asa prost…. Vai de noi. Sivache tinea prelegeri in spitale ca daca primim o ciocolata si o luam acasa e spaga. Daca o impartim cu colegii nu mai e spaga. Adica primesc 1 mil euro si il impart cu colegii si am scapat. Probabil se gandea la ea cum face nu la oamenii putinii si onesti care inca lucreaza cinstit in spitale si se lupta ca toata munca lor sa fie corecta si sa se poata privi in oglinda zilnic

    • Da.De aceea am si scris, poate citeste cine trebuie poate ‘se simt’ unii cu musca pe caciula… Poate … In speranta ca se va schimba ceva in bine ca de incompetenti analfabeti pusi sefi suntem satui. Daca ma duc eu p… p… sa ma angajez undeva sunt testata daca am competente digitale daca ma prezint bine daca stiu sa vorbesc etc,in schimb daca vine unul cu relatii nu mai conteaza ca nu stie sa deschida un calculator sau macar sa scrie corect romaneste… Cu cat este mai incompetent si analfabet si necunoscator cu atat il pune mai repede sef… Se primesc subiectele rezolvate. Daca e intrebat fara hartiile in fata se uita cu ochi mari si goi. Sacose indesate in masini dupa program sau inainte (sau credeti ca daca dimineata inca nu e lumina nu va vedem sau nu stim ?). S-o lasam mai moale si cu „mafia din spitale” si sa se schimbe in „mafia de la conducerea spitalelor” asa cum este corect sau „mafia de la conducerea serviciilor din spitale”. Executantii inca suntem corecti si suntem mai multi decat ei.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.