DISTRIBUIŢI

Victor Ponta e de părere că medicul Cătălin Cîrstoiu nu este ajutat de culoarea politică în drumul către scaunul Primăriei Capitalei, dimpotrivă. Pe de altă parte, despre Cristian Popescu Piedone spune că are o strategie foarte bună, apropiată oamenilor.

„În București, susținerea marilor partide și susținerea domnului Iohannis cred că face foarte mult rău. Eu cred că domnul Cîrstoiu are șanse mult mai mari să ia mai multe voturi vorbind despre ce face din punct de vedere profesional, e medic, e manager de spital, decât să spună: „Mă susțin PNL, PSD și Iohannis”.

 

3 ARII

  1. Apropo de strategia buna a lui Piedone,dupa parerea lui Ponta,shtiu din presa ca sau platit nishte milioane de euro pentru victimile de la „Colectiv”din bugetul ISU si de primaria condusa de Piedone care a fost arestat apoi eliberat,daca Piedone a fost declarat nevinovat a primit si primaria inapoi bani platitzi ca despagubiri pentru mortzi si ranitzi de la „Colectiv”?,pentru ca nu sunt vinovate in nici un fel zidurile,ushile sau geamurile primariei pentru ca sa se plateasca bani din bugetul sectorului pentru oameni aia care nu mai sunt sau au suferit dupa incendiu.
    Nu shtiu cum sta treaba aici dasta am intrebat,caci logic ar fi ca Pidone fiind declarat nevinovat si primaria sa ishi primeasca bani platitzi inapoi,daca a platit.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.