Acasă Actualitate În mintea lui Dăncilă, Kovesi ar avea de lămurit lucruri, bogătana de...

În mintea lui Dăncilă, Kovesi ar avea de lămurit lucruri, bogătana de la stat Ramona Mănescu, nu!

DISTRIBUIȚI

Zilele trecute, Dăncilă a repeta ca o moară hodorogită de ce crede „ea personal” că nu e oportun să o susțină pe Kovesi la șefia Parchetului European pentru că atunci „când cineva ajunge într-o funcție trebuie să își lămurească semnele de întrebare care planează asupra lui.” Detalii AICI.

Cu o ipocrizie ieșită din comun, țopica agramată care ocupă funcția de premier a acceptat-o pe Ramona Mănescu pentru poziția de ministru de Externe în locul seninului Teodor Meleșcanu.

Rareș și Ramona Mănescu au acumulat o avere colosală deși au lucrat doar la stat.

Citește cum s-a îmbogățit peste noapte tatăl Ramonei Mănescu un fost tehnician care în urmă cu 14 ani făcea credit la bancă să-și ia Dacia Logan

Ascunsă în spatele surorii mamei sale, Ramona Mănescu a prădat, ani la rând, bunurile și banii statului român, scrie RISE Project care prezintă felul în care sume de ordinul zecilor de milioane de lei – din banii de renovări ai școlilor și ai centrelor de asistență socială din București – au umplut conturile familiei tânărului demnitar de la Bruxelles. Soții Ramona și Rareș Mănescu, împreună cu primarul Cristian Poteraș (2004-2012), au conceput o firmă care să paraziteze bugetul Sectorului 6, imediat ce au dobândit controlul asupra administrației din această parte a Bucureștiului. Citește ancheta RISE PROJECT.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.