Acasă Actualitate Încă un grobian din ALDE: ‘Păi cum să crească natalitatea dacă USR...

Încă un grobian din ALDE: ‘Păi cum să crească natalitatea dacă USR susţine LGBTQ?’

DISTRIBUIȚI

Vicepreşedintele ALDE, salvat de la închisoare de votul Parlamentului, comentează stupid afirmaţia lui Dan Barna, din plenul Parlamentului, privind scăderea natalităţii, spunând că aceasta nu are cum să crească atât timp cât partidul condus de Barna, USR, susţine comunitatea LGBTQ.

”Barna ne spune că anul trecut a fost cea mai scăzută natalitate din România. Păi cum să crească natalitatea dacă USR susţine LGBTQ?”, afirmă Vosganian pe Facebook.

Ulterior, răspunzând unui comentariu care a comparat gluma cu una de la revelionul din ’63, Varujan Vosganian răspunde: ”Nu e gluma mea, e a lui Barna”, pe pagina politicianului putând comenta numai fanii selectați de echipa sa.

Liderul USR Dan Barna a declarat marţi, la dezbaterea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, că anul trecut a fost anul cu cea mai mică natalitate din ultimii 50 de ani.

3 COMENTARII

    • Ești anonim ca ai bostanul sec,sau ca nu vrei să-ți superi conationalul, etnic armean? Acest papagal cu ,,cioc”, este a specie rară de ,,cântatori” ai vechei si actualizatei EDITAT,si,primul ,,plangacios” al refulatului aldetariceanu!

  1. Și cu ce schimbă atacurile voastre împotriva lui Vosganian faptul că Barna reclamă o natalitate scăzută în timp ce USR susține idei prostești din Occident?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.