Acasă Actualitate Încă un grup de migranți prins la frontieră. Călăuza era un egiptean...

Încă un grup de migranți prins la frontieră. Călăuza era un egiptean care se afla ilegal în România

DISTRIBUIȚI

Update: Egipteanul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, județul Timiș, împreună cu lucrători din cadrul Poliției Orașului Jimbolia, judeţul Timiş, au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au depistat, pe comunicatia DN59C, un autoturism marca Renault, înmatriculat în Slovenia, în care era un grup de 11 persoane afroasiatice, care nu vorbeau limba română și nu își justificau prezența în zona de frontieră. La volanul autoturismului se afla un cetățean din Egipt care a intrat legal în țară”, anunță Poliția de frontieră.

Potrivit poliţiştilor, grupul de refugiaţi venea din Irak şi era format din doi bărbați, trei femei și șase minori, adulții având vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, iar minorii între 1 și 14 ani. Aceștia au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Migranţii vor ajunge în centrul de tranzit din Timişoara sau vor fi trimişi la alte azile din ţară, iar şoferul egiptean va fi prezentat judecătorilor pentru a fi pedepsit pentru trafic de persoane.

Foto: arhivă krone.at

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.