Acasă Actualitate Încă un medic de familie prins cu peste 100 de vaccinări la...

Încă un medic de familie prins cu peste 100 de vaccinări la chiuvetă

DISTRIBUIȚI

După ce ieri un medic de familie, un ambulanțier și un intermediar au fost arestați preventiv pentru 30 de zile după ce la perchezițiile domiciliare au fost găsiți peste 100.000 de Euro, potrivit IGPR, miercuri dimineața, polițiștii din Dolj, sub supravegherea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, fac 36 de percheziții domiciliare în județ la persoane bănuite de înșelăciune și fals informatic.

Aproximativ 100 de persoane din județul Dolj au fost înregistrate în Registrul Național de Vaccinări fără ca acestea să fi fost vaccinate.
Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie-octombrie 2021, aproximativ 100 de persoane, din mai multe localități din județul Dolj, prin intermediari, ar fi fost înregistrate, în mod nereal, în Registrul Național de Vaccinări, fără ca acestea să fi fost vaccinate prin intermediul unui medic de familie.

La pecheziții participă și poliţişti ai Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Dolj, ai Poliției Municipiului Craiova, Poliției Municipiului Calafat, precum şi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.