Acasă Actualitate Incapabilă să gestioneze Sănătatea, Pintea știe o singură măsură pentru siguranța imaginii...

Incapabilă să gestioneze Sănătatea, Pintea știe o singură măsură pentru siguranța imaginii ei: trimite Corpul de Control

DISTRIBUIȚI
De când a preluat conducerea Ministerului Sănătății, Sorina Pintea nu a făcut nimic pentru creșterea calității serviciilor medicale, singurele măsuri luate fiind trimiterea Corpului de Control după ce oamenii mor din diverse motive. După acțiunile de control nimic nu se mai întâmplă până la următorul incident când, ați ghicit, Pintea trimite iar Corpul de Control.
Așa s-a întâmplat și acum în cazul de la Săpoca unde Pintea a trimis Corpul de Control la Spitalul de Psihiatrie din Buzău.
Patru persoane au murit după ce un bolnav a atacat cu un stativ de perfuzii pacienții internați și sedați la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău.
Citește și Fiul lui Pintea, băgat de mami la Baia Mare ca autopsier. La Cluj un post similar s-a traficat cu 10.000
În lumea civilizată, alcoolismul este considerat o boală. La noi, nu interesează pe nimeni să ajute dependenții de alcool să se vindece.
România pierde, anual, două miliarde de euro din cauza problemelor cauzate de dependenţa de alcool. Până la 40% din paturile de spital sunt ocupate de bolnavi trataţi de afecţiuni cauzate de băutură. Cu toate acestea, alcoolismul rămâne cea mai netratată boală din România. Consecințele, pe termen lung, sunt devastatoare.
Bărbatul de 38 de ani, care a atacat pacienții, a fost internat cu sevraj etilic, potrivit unor surse din cadrul Poliției. Acestea au confirmat că atacatorul s-a luptat cu polițiștii până a fost imobilizat.

1 COMENTARIU

  1. Pt.imagine ar trebui pt inceput sa faca ceva cu pletele dumneaei. Despleteala asta trimite la o dama de consum la a doua tinerete. De pe linga Groapa lui Ouatu. Scuze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.