Acasă Actualitate Marocan care lucra la o firmă de IT din Cluj, expulzat la...

Marocan care lucra la o firmă de IT din Cluj, expulzat la solicitarea SRI pentru terorism

DISTRIBUIȚI
Un marocan stabilit în Cluj a fost expulzat de România și are interdicția de se întoarce în următorii 10 ani pentru legături cu grupări teroriste.
Adnane Abouhamda, un marocan în vârstă de 29 de ani, stabilit la Cluj Napoca, a fost expluzat după o sesizare făcută de SRI şi aprobată de Curtea de Apel Bucureşti. Marocanul a fost considerat de judecători un adevărat pericol pentru securitatea națională României iar judecătorii l-au declarat indezirabil pentru următorii 10 ani. Acesta a absolvit studiile politehnice la Cluj Napoca și lucra în IT. Ofițerii SRI l-au prins având activități frecvente și active pe internet în strânsă legătură cu mișcări teoriste. Una dintre acestea este Hamas. Marocanul a avut mai multe postări de propagandă teroristă pe rețelele de socializare.
Bărbatul nu a contestat decizia judecătorilor din 7 august și a părăsit deja România.
MINUTA: „Admite sesizarea formulată de petentul Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. Declară ca indezirabil pe teritoriul României pe pârâtul ADNANE ABOUHAMDA, cetăţean marocan, născut la data de 04.05.1990 în Nador, Maroc, posesor al paşaportului marocan nr. 1082807 şi al permisului de şedere temporară nr. 535521 din data de 08.05.2019, cu reşedinţa în municipiul Cluj Napoca, str. Buftea nr. 7, camera 118 (cămin privat Casa Buftea), pentru o perioadă de 10 ani, din raţiuni de securitate naţională. Hotărârea se comunică petentului Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, pârâtului şi Inspectoratului General pentru Imigrări. Executorie, potrivit art. 86 alin. 5 din OUG nr. 194/2002, republicată. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la data comunicării. Recursul se depune la Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII – a Contencios Administrativ şi Fiscal, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instan?ei, azi, 7 august 2019, în condiţiile dispoziţiilor art. 402 raportat la art. 396 alin. 2 Cod procedură civilă.”

1 COMENTARIU

  1. Andrei/Simona :Să-i transmiteți un adînc mulțumesc din partea mea lui Andrei Paraschiv pentru postare-informare.
    Distribuirile pot să fie traduse automat de Goagăl atît în franceză cît și în arabă. 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.