Home Actualitate Începe al doilea proces penal al infractorului Mirel Palada, garantat de RTV...

Începe al doilea proces penal al infractorului Mirel Palada, garantat de RTV și Antena 3 CNN

DISTRIBUIŢI

Sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, după ce a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în urma unui control în trafic efectuat de poliţiştii Brigăzii Rutiere.

„La data de 04.04.2023, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a dispus trimiterea în judecată şi sesizarea Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti în ceea ce priveşte inculpatul Palada Theodor Mirel, cercetat în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice prev. de art. 337 din C. pen, constând în aceea că, la data de 08.10.2020, în jurul orei 23,30, inculpatul a condus autovehiculul marca Mercedes pe strada C.A. Rosetti nr. 32 din mun. Bucureşti, sectorul 2, emanând halenă alcoolică, a fost condus la sediul INML, unde a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată Biroul de Presă al Parchetului.

Săptămâna trecută un magistrat a confirmat legalitatea rechizitoriului întocmit de procurori.

În decembrie 2020, Palada a primit 9 luni închisoare cu amânarea executării pedepsei, pentru că l-a lovit în 2017 pe fostul senator USR Mihai Goţiu în pauza unei emisiuni tv. Cei doi participau la o emisiune de dezbateri politice la postul B1 TV, iar în pauza de publicitate Mirel Palada l-a agresat fizic pe Mihai Goţiu.

1 COMENTARIU

  1. Cum este posibil ca un shofer sa fie dus de politie la INML pentru recoltarea de probe biologice si el sa refuze,pentru asha ceva shoferul ar trebui pedepsit la ca si cum ar fi avut 2/oo alcool in areul respirat si ar fi si drogat,fapta asta este(pastrand proportiile) ca si cum un shofer a produs un accident si a fugit de la locul faptei,adica nu ai cum sa scapi nevinovat pentru ca nu vrei tu sa ti se ia probe biologice,ca si in cazul celalalt unde nu ai cum sa fii declarat nevinovat daca pleci de la locul produceri accidentului fara acordul politiei.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.