Acasă Actualitate Incident aviatic la Otopeni

Incident aviatic la Otopeni

DISTRIBUIȚI

– Un Boeing 737, care urma sa zboare la Viena, a fost intors din drum din cauza unei defectiuni la trenul de aterizare

– Pasagerii au fost imbarcati in alta aeronava

O aeronava de tip Boeing 737 a companiei TAROM, care urma sa efectueze, luni dimineata, un zbor pe relatia Otopeni-Viena, a fost nevoita sa se intoarca din drum, la scurt timp de la decolare, din cauza unei defectiuni aparute la trenul de aterizare.

-Defectiunea a fost remarcata dupa miscarea aeronavei si, din ratiuni de siguranta, aparatul de zbor a fost readus la sol, iar pasagerii au fost imbarcati intr-un alt avion-, a declarat Sorin Stoicescu, seful Departamentului Aviatiei Civile din cadrul Ministerului Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei.

Surse din TAROM au precizat ca aeronava la care a fost raportata defectiunea a fost introdusa imediat in hangar pentru reparatii, iar in cursul zilei a reintrat in orarul de zbor, efectuand o cursa catre Munchen.

Sorin Stoicescu a precizat ca acest incident intra in categoria celor care se produc frecvent in sectorul aerian. -La orice companie din lume se poate decide schimbarea aeronavei, din motive de siguranta a pasagerilor-, a mai spus oficialul MLPTL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.