Acasă Actualitate Înjurăturile secolului via Anamaria Prodan

Înjurăturile secolului via Anamaria Prodan

DISTRIBUIȚI

Impresara Anamaria Prodan a absolvit Liceul de Filologie – Istorie „Zoia Kosmodemianskaia” secția Filologie, în București însă exprimarea pe care o folosește vedeta în amenințările proferate la adresa iubitei soțului său este departe de a fi una literară.

Jurnaliștii de la Cancan au intrat în posesia înregistrării unei convorbiri între Anamaria Prodan și Corina Caciuc în care impresara o amenință pe noua iubită a lui Reghe cu moartea și cu violul în grup. Citiți integral la cancan.ro.

4 COMENTARII

  1. Si Ana–Maria spunea dupa ce a lasato ca Reghe o sa regrete pentru ca s-a despartit de ea,dupa cum se vede treaba,ea,Prodanca regreta si regreta cu niste injuraturi pe care rar le auzi la un barbat cu atat mai putin la o femeie.
    Poate citesc ce a spus Ana Maria si feministi aia care ii luau apararea Prodancei dupa cearta de zilele trecute dintre ea si Reghe;nu mai baieti,nu intotdeauna barbati sunt aia rai si femeile alea bune sunt si barbati rai si femei rele si invers.

  2. Este criminal cum aduceți în față toate jegurile de tipul ăsteia… Este inimaginabil cum faceți din orice și oricine vedetă doar pe seama banilor pe care-i are și-a pedigree-ului moștenit…Este de plâns cum îi plac poporului ăsta amărît scandalul și anti-civilizația… E de-a dreptul debusolant să te gândești la cum va arăta viitorul acestei nații prin prisma a ceea ce-ați creat … Da, ziariștilor și jurnaliștilor care sunteți . Despre voi este vorba . Cei dintre voi care aduceți permanent și asiduu nimicurile în față . Cei care ați lucrat – și încă lucrați -cu atâta râvnă la schimbarea noțiunii și mentalității despre „valori” sau „vedete” reale la cele pe care le considerați voi ,fiind pe deplin asemeni vouă . Adică 0 ! PS. A nu se înțelege că aș avea ceva cu jurnaliștii Adevărului ! Am cu toții cei ce propagă asemenea „știri naționale” ! Doar scârbă ! Dixit !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.