Acasă Actualitate Înlăturat abuziv, Teodorovici a strigat: „unde e Fifor, ȘOBOLANUL partidului?”, Ciolacu crede...

Înlăturat abuziv, Teodorovici a strigat: „unde e Fifor, ȘOBOLANUL partidului?”, Ciolacu crede că singularul de la capete e doar capăt

DISTRIBUIȚI

Târziu în noapte, membrii Cex al PSD au demisionat în bloc cu o excepție, Eugen Teodorovici. Toți ceilalți au decis că deși nu a demisionat, pentru că ei au făcut-o, conducerea partidului e desființată și prin urmare și funcția de președinte executiv a fost desființată pe loc. Procedura nu e prevăzută în statut.
Eugen Teodorovici a fost doar 5 luni de zile președinte executiv al PSD. La jumătate de oră după conferința de presă la care au vorbit Viorica Dăncilă, Marcel Ciolacu, noul președinte interimar, și Paul Stănescu, noul secretar general, Eugen Teodorovici a ieșit dintr-un birou și a chemat-o pe Dăncilă la el. Fostul premier era în alt birou, când Teodorovici, cu un trabuc în mână, a început să strige la ea: ”Unde e șobolanul partidului, unde e Fifor?”. Dăncilă a ridicat din umeri și a spus că nu știe nimic despre Mihai Fifor, fostul secretar general al partidului.

”Vorbește la o televiziune, prin telefon, și spune că mi-am dat demisia. Vreau să văd în ce cameră e, să mă duc după el ca să spun că nu mi-am dat nicio demisie.”, a continuat Teodorovici.

Marcel Ciolacu a fost votat de toți membrii CEx care tocmai fusese desființat, cu excepția lui Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui.
Ciolacu e mai puțin agramat decât Dăncilă. În trei minute a făcut doar trei greșeli: „doamna Dăncilă să audă părerea la absolut toată lumea”; „cu toții ne-am asumat multiplele greșeli pe care le-am făcut și am ajuns la concluzia că trebuie o resetare a partidului și nu făcut un măcel sau cum se aștepta până acum să pice capete. De fapt și de drept nu a picat niciun capăt azi”; „primul obiectiv care ne-au mandatat colegii este acela de a organiza Congresul”.

1 COMENTARIU

  1. O sa mai castigati alegeri si simpatizanti la ” Sf Asteapta ” pesedisti ! Ce proasta sunt ! Am crezut ca iohanis , va pune tunurile pe voi , ! Nu i nevoie , ati facut o singuri ! Sa va fie rusine , nu va mai aleg , in veci ! Dancila a obtinut voturile , nu voi si nici partidul ! Partidul , Dragnea , cu mandria lui diabolica , l a nenorocit ! Dupa noaptea de ieri , va doresc drum bun , spre iad , ca asta ati vrut !
    FELICITARI , DOAMNA DANCILA ! SUNTETI O INVINGATOARE PT 3, 5 MILIOANE DE ROMANI , CARE NU VOR VOTA PSD UL LA URMATOARELE ALEGERI ! SA VADA CIOLACU SI STANESCU , CE AU PIERDUT ! PLECATI DE LANGA EI , CA VA INJOSITI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.