DISTRIBUIȚI

De la Adrian Năstase încoace, PSD s-a degradat exponențial alegând în ordine, președinți și secretari generali din ce în ce mai inculți și cu cât mai puțină școală. O dovadă a acestei afirmații este președintele PSD Olt, Paul Stănescu, fost tractorist, actual secretar general al PSD. Am transcris pt dvs. discursul acestuia de după mazilirea lui Dăncilă.

„Stănescu: Am spus cu toții că virgulă conducerea unui partid este un sport de echipă și-așa trebuie să funcționeze și așa cum doamna președintă Dăncilă, toate deciziile care au fost luate în partid au fost luate în comitetul executiv național, pă perioada interimară, împreună cu domnul președinte Ciolacu, împreună cu toată echipa interimară, toate deciziile majore pentru viitor și până la congres vor fi luate în CEx.
Reporter: ce se va întâmpla cu președinții de organizații județene care nu și-au îndeplinit targetul:
Io pă doamnaaa președintă Dăncilă, aici lângă mine, care tre să recunosc ca oameni am avut o relație extraordinar de bună, până am intrat în partid în acest, în aceaste alegeri, chiar o apreciex foarte mult și, doamna Dăncilă, fac public lucrul acesta, sper să rămânem aceiași buni prieteni. În continuare și vă rog să fiți de acord cu lucrul acesta.
Reporter: dar nu ați răspuns la întrebare”.

Aici puteți asculta „armetica” lui Stănescu.

1 COMENTARIU

 1. Noul Secretar General al PSD, Paul „Armetică” Stănescu, vobește cam ca atunci când era tractorist.
  Draga mamii ce-ai vrea tu?
  Tractorist să-ți dea mămica?
  Nu, nu mămico nu
  Toată ziua’n brazdă ară
  Noaptea nu i se mai sc…lă
  Nu, nu mămico nuuuu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.