DISTRIBUIŢI

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a susținut într-o intervenție telefonică la Digi24 că ministerul nu are „un sac de bani” pe care să-l împartă la toată lumea, în contextul în care reprezentanții sindicatelor din educație amenință cu o grevă generală, care ar urma să înceapă luni.

„Nu există la Ministerul Muncii un sac de bani pe care să-l împărțim la toată lumea”, a spus ministrul. (…) Cu siguranță că cerințele lor sunt îndreptățite. Discutăm și avem toată deschiderea. Vom dezbate aceste aspecte odată cu discuțiile pe legea salarizării”, a spus ministrul într-o intervenție telefonică la Digi24, susținând că o creștere salarială pentru profesori trebuie discutată foarte serios și nu poate emite o ipoteză, fără a vedea analizele de la Banca Mondială și fără a purta o discuție cu Comisia și cu Ministerul de Finanțe.

Privind legea salarizării, ministrul a susținut că, din păcate, nu poate fi făcută „peste noapte”. „Avem deja materiale de la toate ministerele de linie, le-am înaintat și la Banca Mondială, facem analize de impact după care stăm iar la masă și discutăm”, a adăugat Marius Budăi.

3 ARII

  1. iata oamenii PSD -uului la fel de incompetenti ca ai PNL -ului si ai USR -ului! uitati va la el, asta avea fata de ministru ! Ce sa negocieze el cu lichelele de la UE ?? de 2 ani de zile se sreme sa faca o lege !!! si munte cu nerusinare ca…” seniorii Romaniei trebuie respectati „… ba dati demisia si pleca ! si ial si pe Ciolacu cu tine acest agramat si fara pic de cultura generala !! doar covrigaria de la Buzau !!!

  2. In luna februarie domnul Predoiu a marit cu un procent de 25 la suta salariile si pensiile magistratilor din Romania si in aceste zile cu o decizie data de aceeasi magistrai condusi tot de ministrul justitiei Predoiu inca 25 de procente marire si nimeni, de la Presedintele Romanei in os pe linie de decident politic nu a zis nimic, absolut nimic in afara de o tacere suspecta.
    Iar cand este vorba de subiectul salarizarii cadrelor didactice incepe propaganda de tip neo-marixsta

  3. Mai Budai prostule,pai tocmai asta este motivul pentru care sunt oameni nemultumitzi,caci bani astia de la buget nu sunt impartitzi cum trebuie,daca salariati cu aceiasi scolarizare di vechime dintrun minister ar avea doar cu 50 % mai mult decat salariati altui minister motivul fiind inportanta si complexitatea unei munci fata de alta bani ar ajunge pentru toata lumea,dar cand uni vad ca oameni cu aceiasi vechime si ani de scoala ca si ei au salarii si de patru ori mai mari decat ei plus ca primesc si niste sporuri care sunt cam 50%din leafa de aici vine frustrarea unei categorii profesionale fata de alta,adica”da ma recunosc ca munca ta este mai importanta decat a mea dar diferenta nu este chiar atat de mare”si te potzi inspira din diferentele salariale care sunt in alta tari intre o categorie de salariati si altzi,cat priveste salariul unui medic,profesor,judecator,sudor,constructor,ect din Germania si unul din Romania sa se uite oameni astia la ce produs intern brut pe cap de locuitor are Germania si cat este in Romania iar daca PIBul unui german este de trei ori mai mare decat al unui roman atunci se justifica si salariul de trei ori mai mare al unuia fata de altul,caci matematica nu este politica unde potzi sa invartesti cuvintele matematica este o stiinta exacta care nu lasa loc de interpretari asha cum sunt discursurile politice.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.