Acasă Actualitate Întrebat de angajarea la ANCOM a fetei lui Stănescu și a unei...

Întrebat de angajarea la ANCOM a fetei lui Stănescu și a unei miss, Grindeanu a răspuns cu nesimțire că așa vrea el

DISTRIBUIȚI

Seful Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), Sorin Grindeanu,si-a angajat sase consiliere, printre care se afla o fosta miss Buzau (foto Șansa de Buzău) si fiica lui Paul Stanescu. Intrebatcare au fost criteriile, Grindeanu a raspuns: „Sunt criteriile mele, criterii pe care le cunosc eu si nu vreau sa intru in amanunte”. Criteriile lui Grindeanu sunt evidențiate pentru miss Buzău de fotografia publicată în Șansa de Buzău. Pentru beizadeaua tractoristului Stănescu, criteriile sunt de asemenea clare: voturile din Olt pentru PSD.

Grindeanu a devenit a devenit presedinte al ANCOM din 7 noiembrie 2017. Doua dintre cele sase consiliere ale lui Grindeanu, Catalina Mirita si Alina-Gabriela Modan, au trasaturi comune: nicio experienta, insa au legaturi cu oameni puternici in stat, arata o ancheta publicata de Libertatea.

2 COMENTARII

  1. O mai tineti minte pe sotia lui Grindeanu ce mai plngea ..” lasati omul sa arate ce stie si apoi judecati …” iata ca din nou nu numai PSD – eul transformat in partid de LICHELE a aratat prin acest Fante de Timisoara parca!!! ca este UN GOLAN, UN PARVENIT de moment !!!, acest popor NU MAI VREA GOLANI la Conducere la ORICE NIVEL de la Guvern la ministere , agentii nationale, deconcentrate etc!!!SCURSURI care se dau atotstiutori in orice domenii, PUTREZICIUNI umane!!oare asta este criteriul de promovare la JAPONEZI!!!??? Inca odata si pentru totdeauna RUSINE PSD!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.