Acasă Actualitate Ionuț Cristache primește un salariu lunar de 5650 de euro din bani...

Ionuț Cristache primește un salariu lunar de 5650 de euro din bani publici

DISTRIBUIȚI

Moderatorul emisiunii ”România 9”, Ionuţ Cristache, fost reporte la Antena 3 primeşte de la TVR un salariu brut de 36.550 de lei, adică în mână jurnalistul ia 26.377 lei (aproximativ 5.650 de euro), scrie jurnalistul Ștefan Pană pe Libertatea.ro.

Conform contractului intrat în posesia Libertatea, pentru cei 36.550 de lei pe lună, Cristache trebuie să realizeze cel puţin 10 emisiuni lunar, în condiţiile în care show-ul său, România 9, este zilnic, de luni până joi. El realizează de fapt peste 16 emisiuni lunare.

Emisiunea lui Cristache a reuşit să se claseze în luna septembrie pe poziţia 14 în topul talk-showurilor din România, cu 173.000 de telespectatori pe minut.

Citește articolul integral pe Libertatea.ro: Realizatorul Ionuţ Cristache, salariu de peste 25.000 de lei pe lună la TVR. Fostul director al instituției, Irina Radu, avea 14.000 pe lună 

 

1 COMENTARIU

  1. Nu se justifică salariul/venitul cât pentru un medic. Omul a lucrat sau lucrează și în Dâmbovița? Că dacă e vreo coincidență de nume ar fi util să se știe. Articolele de Dâmbovița par fapt divers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.