Acasă Actualitate Iordanian declarat indezirabil în România pentru 15 ani

Iordanian declarat indezirabil în România pentru 15 ani

DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel București, la cererea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, l-a declarat indezirabil pe cetățeanul iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil, pe o perioadă de 15 ani, din rațiuni de securitate națională.

‘La data de 28.12.2015, în urma propunerii formulate de SRI — Autoritatea Română cu competențe în domeniul securității naționale, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a sesizat Curtea de Apel București, conform dispozițiilor legale ce reglementează regimul străinilor în România, pentru a aprecia asupra dispunerii măsurii de declarare ca indezirabil a cetățeanului iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil, pe o perioadă de 15 ani, pentru considerente de securitate națională”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București transmis marți CURENTUL.

În cauză au rezultat indicii temeinice conform cărora cetățeanul iordanian a desfășurat activități de natură să pună în pericol securitatea națională, activități ce se încadrează în dispozițiile Legii nr. 51/ 1991 privind siguranța națională și ale Legii nr. 535/ 2004 privind prevenirea și combaterea terorismului, precizează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.