Acasă Actualitate Irina Tănase îl umilește pe Liviu Dragnea după ce acesta a blocat-o...

Irina Tănase îl umilește pe Liviu Dragnea după ce acesta a blocat-o peste tot

DISTRIBUIȚI

Liviu Dragnea rămâne ferm pe poziție în privința despărțirii de Irina Tănase și a blocat-o peste tot, aceasta nemaiavând posibilitatea să-l contacteze în niciun fel. În urma relației cu Liviu Dragnea, Irina Tănase s-a transformat dintr-o fată modestă fără nicio avere, într-o proprietară de imobile scumpe însă tânăra tot nu e mulțumită. Aceasta a ținut să-l umilească încă o dată pe fostul lider PSD, ieșind cu avertismente în presă: l-am sprijinit necondiționat, n-am puterea să lupt singură,
el este o persoană rănită care a abandonat considerațiile raționale, el își construiește în minte anumite scenarii, le alimentează, lui îi e dificil să mai facă apel la logică. Citește declarațiile Irinei pe larg în ziarul Cancan.

1 COMENTARIU

  1. Cum poate sa ne manipuleze atat de ieftin, presa a semnalat ca fratele IRINEI este bine plasat intr-o functie caldutza intr-un post de tip sinecura platit foarte bine ca urmare a ajutorului nemijlocit al fostului ei lover domnul LIVIU DRAGNEA.
    Sau cum poti sa fii ipocrit si sa treci sub tacere vizitele facute direct la fabrica de ceasuri elvetiene din Tara Cantoanelor, sau de esacapadele devoalate de ong-uri prin insorita Brazilie, pe banii parintilor firescte..
    Sau cum doamna senator PSD Firea Gabriela Pandele o descria in termeni atat de pozitivi la interviurile pentru presa mondena, atat de bine regizate.. zau ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.