Acasă Actualitate Irinel Columbeanu păstrează custodia fetiței

Irinel Columbeanu păstrează custodia fetiței

DISTRIBUIȚI

Irina rămâne la Irinel Columbeanu, după ce Tribunalul București a respins ieri, definitiv, recursul Monicăi Gabor în cazul deciziei prin care fetița a fost încredințată tatălui ei până la definitivarea divorțului, acțiune admisă deja de Judecătoria Buftea.
Decizia Judecătoriei Buftea de încredințare a Irinei lui Irinel Columbeanu a fost luată în timp ce Monica Gabor era plecată în Statele Unite, unde avea de onorat un contract. Hotărârea a fost contestată la Tribunalul București de Monica Gabor.
În 17 iunie, într-un alt dosar, Judecătoria Buftea a luat act de poziția exprimată de Monica și de Irinel Columbeanu privind despărțirea de comun acord, sentința fiind irevocabilă.
Monica a revenit la numele Gabor avut înaintea căsătoriei. În ceea ce privește partajul bunurilor, instanța a dispus disjungerea și judecarea într-un nou dosar pe rolul Judecătoriei Buftea.
Anterior, pe 4 aprilie, Tribunalul București a decis ca Irina să fie încredințată temporar mamei ei, admițând astfel recursul acesteia față de decizia Judecătoriei Buftea, care dăduse fetița în grija lui Irinel Columbeanu, până la soluția finală privind divorțul.
Monica Columbeanu a luat-o pe Irina de la Izvorani pe 15 aprilie, după ce, în urma învestirii cu titlu executoriu a deciziei Tribunalului București, a venit de la reședința soțului ei însoțită de un executor judecătoresc, avocați și poliție.
În 25 mai, Monica Columbeanu i-a propus soțului său un acord privind custodia fiicei lor, ca urmare a unei solicitări făcute de omul de afaceri prin care acesta cerea ca soția sa să fie de acord ca Irina să poată sta temporar la Izvorani, potrivit avocaților Ionuț Dojană și Tripona Murgu. „Acest demers nu reprezintă o renunțare la obligația Monicăi Columbeanu de creștere și educare a Irinei, ci un beneficiu pentru creșterea normală și armonioasă a fetiței“, precizau atunci avocații acesteia.
În urma unei solicitări transmise personal de Irinel Columbeanu, în prezența avocaților acestuia, imediat după amânarea judecării cererii de reîncredințare a Irinei de către Judecătoria Buftea, din 23 mai, Monica a fost rugată să fie de acord ca fiica lor să poată sta temporar la Izvorani.

Olga Dumitrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.