Acasă Actualitate Iritat, Ludovic Orban a trimis jurnaliștii la Tătaru să-l întrebe dacă îl...

Iritat, Ludovic Orban a trimis jurnaliștii la Tătaru să-l întrebe dacă îl demite pe Streinu-Cercel

DISTRIBUIȚI

Echipa de consilieri din Vaslui ai ministrului Sănătății a încercat luni o manipulare a populației pentru a salva imaginea lui Nelu Tătaru după ce acesta a declarat la Realitatea TV că s-a gândit la mutarea persoanelor de peste 65 de ani de acasă „dar rămâne în funcție de evoluție sa vedem”. Ulterior Tătaru a negat că ar fi spus așa ceva dar înregistrarea video cu spusele sale a devenit virală. Echipa de consilieri din Vaslui ai ministrului au scurs presei un document cu o astfel de propunere din luna februarie a Institutului Matei Balș, ulterior dând pe surse informația către PROTV că Tătaru vrea să-l demită pe Cercel de la Balș. Detalii AICI despre manipularea vasluienilor, acești noi teleormăneni ai Guvernului României.
Astăzi, premierul Ludovic Orban s-a ferit să vorbească despre demiterea lui Streinu Cercel, pasând responsabilitatea la ministrul Sănătății. Totuși, el a catalogat proiectul lui Cercel ca fiind o „năstrușnicie”.

„La această întrebare vă poate da un răspuns dl ministru Tătaru, care sunt convins că o să aibă ce să vă spună pe tema asta. Aia este o năstrușnicie, este o…stupiditate mai mare n-am văzut. Nu știu dacă ați citit documentul. Zici că este scris în anii 1950. (…) E o nebunie. Nici nu trebuie luată în serios”, a spus Ludovic Orban.

1 COMENTARIU

  1. Ce faceți, bre? Ii țineți, voalat, partea lui Străinu Cercel, dând într-un ministru despre care am auzit cu toții de 2 luni? Ultima porcărie e anume făcută să lovească în guvernul PNL, plin de prosti, cu consilieri de imagine superprosti și au luat-o cu pâine! Ce-i cu voi? Ați dat în doaga lui Sputnick? Pai știți foarte bine ce traznai a făcut Străinu Cercel ani de zile! Era și vremea să-și rupă gâtul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.